Böyle bir güncellemeyi izlemesi de ayrı heyecanlı oluyor:)
Iskandinav YB tarafından yazılan gönderiler
-
-
E kutup 2 ayırılacak
Ayırmadan bırakmam canım
-
Bakalım GEFS senaryolarında değişiklik olmuş mu... Herkese iyi akşamlar, ancak yarın akşam döneceğim ben.
-
Denizin üzerine 30cm kar tabakası yapar böyle gelirse canım
2 gün aralıksız kar yağsa ve sıcaklık 0 dereceden düşük olsa 30cm'i geçer bence
-
30 cm yapar dek aralkısız
Denizin üzerine 30cm kar tabakası yapar böyle gelirse canım
-
Merak etmeyin, bunları 24h'da da göreceğiz bu sefer. Bu şekilde olsa da olmasa da.
Bugünki GFS güncellemesine yorumum. Duygusal olmasının dışında senaryoların %25'i benzer bir senaryo, yarısı ise bir sistem vermekte. Daha önemli bir anlamı olmadığı için buraya getirmeye karar verdim. (daha derin bir analize bağlı olmadığı için)
-
Sadece diyorum
-
Kutup dagılmış durumda burdan ekmek koparmak lazım.
Bahsettiğim tarihlere girmiş durumdayız hadi şansımız bol olsun
Kopardık bile bana sorarsanız, koparamazsak şaşıracağım bu saatten sonra
-
Herkesin ellerine sağlık umarım akşam daha olumlu sonuçlar görürüz.
Eminim göreceğiz, senaryolar ısrarla iyi ya da kötü, İzlanda, Kutup veya Sibirya bir sistem veriyorlar çünkü.
-
Bundan sonrası kaydırmaca
-
Bana bunu hatırlattı bu güncelleme:
Böyle bir sistem görmedim daha önce, benzeri olmuş mu hiç?
-
ECMWF senaryoları gayet pozitif bence, ana çıktı farklı fikirler denemeye çalışıyor sadece
Güncel 850hPa sıcaklık diyagramı
-
Gfs senaryolarıda sinan abinin sistem için çok iyiydi ancak bugün ayın 6 sı onu demeye çalışıyorum tamam aralık 2.yarıda bizim için sistem ihtimali daha yüksek ancak şimdiden hiç pozitiflik düşünmüyorum
İnsanın dili yanınca üfleyerek yiyor gerçekten 😅
-
Gece güncellemesi kötüydü akşamda öyle şimdi sabah güncellemeside kötü geldi daha rayına oturmadı
ECMWF senaryoları gayet pozitif bence, ana çıktı farklı fikirler denemeye çalışıyor sadece
-
ECMWF diyagramı harika değil desem yerinde olur, yağışlar fena değil en azından.