Sanki yine batıdan mı tırmanacak?
Iskandinav YB tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güzel bir şeyler geliyor sanki:)
-
Yorum yapan olmadı ancak ECMWF devamının şu şekilde olabilmesi açısından fena bitmedi bence:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GEFS güncel senaryoları teker teker kontrol ettim, soğuk değişse bile 3'te 2'sinde Anadolu/Ege'den tırmanan bir AB ile sistem alıyoruz (soğuk veya değil); bir şey daha var...
4. Senaryo bir İstanbullu olarak son derece keyifli, bu tip bir iki senaryo daha var ama bu kadar İstanbul bazlı değiller.
-
GEFS güncel senaryoları teker teker kontrol ettim, soğuk değişse bile 3'te 2'sinde Anadolu/Ege'den tırmanan bir AB ile sistem alıyoruz (soğuk veya değil); bir şey daha var...
-
GEFS bu tarihlerde Atlantik'te bir AB bekliyor, bu da muhtemelen AB'nin doğusunda (Batı Avrupa ve İskandinavya) YB demek; şartlar dizilecek mi acaba sistem için?
-
yani ne demek oluyor bu kardeşim
Anladığım kadarıyla henüz sistemin gücü ve yönü zaten belli olmaz, bizim güçlü sistem almamız için genel olarak önemli olan Azor ile İskandinav yüksek basınçlarının birleşmesi şimdilik önemli.
-
Trakya 850hPa 0C ile kar alıyor
-
Akdeniz bu yıl hiç AB yapmaya yanaşmıyor, nedeni ne acaba? 🧐
Yeterli soğuk henüz inmemesi belki de
-
Iskandinav YB stormflick Lewiss
Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Doğum gününüz kutlu olsun.
Sağ olun! Nice meteorolojik olarak aksiyonlu, ama afeti az yıllara inşallah:)
-
...
Diyecek bir şey yok.
...
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tam düşündüğüm şekil
Bundan sonrası için ne bekliyorsun Harunsalman ?
-
Tüm Türkiye’de okullar 13 şubata kadar tatil edildi
Ah ya, bir arkadaşıma demiştim önümüzdeki hafta tüm hafta tatil bekliyorum diye; böyle olacağını bilsem hiç der miydim 😔
-
Çok geçmiş olsun 😔 Deprem öldürmez dayanıksız yapı öldürür 😒 Üzücü haberlerin en az olması duasıyla...
-
Bu yaşadığımız sistem de hepsi kısa vade de gfsnin peşinden gitti ama doğrumu? 😬
GEM'in geçen yıllarda tutturduğu sistemler de olmadı değil ama😄