Güncel olarak sulu kar yağmakta.
Iskandinav YB tarafından yazılan gönderiler
-
-
21:00 ' den sonra havada kar görmek için şartlar biraz daha iyileşiyor İstanbul adına. Şu anda kuvvetli rüzgarla yağan iri taneli yağmuru kky olarak algılamanız son derece normal. Bahsettiğim saat diliminden sonraki yağışlarda kar taneleri daha belirgin olacaktır.
KKY gerçekten ama. Donuk merkezli yağmur taneleri vardı. Şu anda ise yağmur ile kar arasında değişiyor. 330 metrede olduğumu hatırlatıyorum🙃
-
Güncel durum karla karışık yağmur.
-
Tuzla Fener 7,5 Silivri Fener 3,7 derece, aynı zamanda karasallık da önemli rol oynuyor; Siliviri orman sahası 2 derece.
-
Sapphire Tower'dan deniz seviyesinden 320 metreden bildiriyorum, yağış yağmur şeklinde ancak arada birkaç kar tanesi gözlemleyebildik.
-
Teşekkürler forumdaşlar, devam edelim bu tip tahminlere
-
Şunu unutmayın her güçlü soguk kar yagdırmaz. Hava tamamen kurursa yağışı oluşturacak nem kalmaz nem olmazsa yağış olmaz.
Dikkat ettiyseniz bazı sistemler deniz seviyesinde iken çoğalıyor karaya çıkınca zayıflıyordu Bu sadece bir örneği.
Bundan dolayı Antarktika dünyanın en büyük çölü. Hava o kadar soğuk ki nem tutamıyor, bundan dolayı yağış kıyılarda çok az iken iç taraflarda çok çok az.
-
Genel olarak bazı şeyleri biliyorum ama göremediğim bazı olumlu veriler yanlış tahmin yapmama sebep oluyor.
Hiçbirimiz her şeyi bilmiyor. Bu açıdan her şeyi bilmediğimizi bilerek yorum yapmalıyız bence.
-
Meteorolojinin WRF çalıştırmasına göre karasal ve yüksek kesimlerde yarın saat 3 civarı hava sıcaklığı 2 derece, belki de gol haberi gelir? Sonra 4 dereceye kadar yükselmesini öngörmüş. Üst taraf soğuk değil gerçi de yaşayıp görmeye devam.
Ben de yüksekte olacağım, bir kar durumu olursa paylaşırım.
-
Hocam GFS, İstanbul anadolu yakası içinde çok kısıtlı bir alan kar yağışı vermeyi sürdürüyor. Çözünürlükten dolayı olabilir mi ?
Sanki kar verdiği bölgeler 300-400m aydos zirve civarları gibi duruyor haritada.
Bence GFS beklentisi gerçekleşirse Aydos zirvede 20-30 cm kar beklemek hayal olmaz.
0 derece seviyesi 600 metre civarında cumartesi öğleden sonradan itibaren, 20-30 olur mu bilmiyorum ama 5-10 olur bence
-
12 derece
-
Gol iptal hocam
Topu yine de kapmayacak mıyız?
-
Bir tepki AB'si gelir mi?
-
O İzlanda alaçağı niye oraya çıktı anlamadım gitti tüm herşeyi alt üst etti
Gayet iyi görünüyor bence?
-
Sibiryacılar burda mı