Hala soğuğun girişi ve miktarı konusunda senaryolar hemfikir değil. İki tarafa doğru da sürpriz olabilir belki de😀
Iskandinav YB tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hala bu senaryo var ya😅
-
Belirsizlik bakalım ne zaman bitecek
-
Soğuk yok ama İstanbul'da ve b.karadenizde kar var Sahutt
Soğuk uygun olduğu zaman teşrif ediyor
-
Herkes ne kadar da olumlu🙃
Hafta sonunda kar görmeye kararlıyım ben. 300 metreye çıkmam gerekse de 😅
-
Sakince takibe devam. Bu hafta sonu hiçbir şey olmasa da bir şeyler olacak gibi...
-
Peki hocam neden hep amerika yiyor bu güzel şeyleri bütün kötülükleri yapan amerika ama gene de allah hep bütün güzelleri onlara veriyor biz hep bakıyoruz ben anlamıyorum ki ya onlar kötü biz ıyi onlar bol bol alırken biz iyiler neden izliyo4uz ben bunu anlamıyorum
Coğrafya. Başka bir nedeni yok.
Ayrıca Amerika'daki ekstrem kış fırtınaları ve kasırgaların orada yaşıyor olsak hoşumuza gideceğini sanmıyorum.
-
ECMWF 27'sinde havanın soğuyacağına ikna olmuş görünüyor. 21'ini tamamen kaçırmayalım da yukarıdaki senaryolar gibi😅
-
Sistemin GFS'ye uyduğu muhabbeti dönerken senaryolar belirsizliğin devam ettiğine işaret ediyor.
-
Soğuk sıcak hikaye bence, ana çıktı ne gösteriyorsa o oluyor. Bütün modeller için geçerli.
Çok gördüm ortalama kovalarken ana çıktının tüm diyagramı aşağıya yukarıya savurduğunu. Bir de bu kadar istikrarlıyken son derece katılıyorum
-
ECMWF soğuk çıktı. Yine de ısrarı takdire şayan.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Buradan zor döner sanki
Öteki yandan ICON senaryolarının arasında bu kadar fark olması belirsizliğin yükseklğini gösteriyor:
-
GFS fena şekilde ısrarcı. ECMWF aralarındaki farkı kapatacak mı bugün bakalım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ICON güncellemesi başlamış
-
GFS'nin sıcak çıktı olduğunu herkese hatırlatırım bu arada.