Tuzla Fener 7,5 Silivri Fener 3,7 derece, aynı zamanda karasallık da önemli rol oynuyor; Siliviri orman sahası 2 derece.
Iskandinav YB tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sapphire Tower'dan deniz seviyesinden 320 metreden bildiriyorum, yağış yağmur şeklinde ancak arada birkaç kar tanesi gözlemleyebildik.
-
Teşekkürler forumdaşlar, devam edelim bu tip tahminlere
-
Şunu unutmayın her güçlü soguk kar yagdırmaz. Hava tamamen kurursa yağışı oluşturacak nem kalmaz nem olmazsa yağış olmaz.
Dikkat ettiyseniz bazı sistemler deniz seviyesinde iken çoğalıyor karaya çıkınca zayıflıyordu ! Bu sadece bir örneği.
Bundan dolayı Antarktika dünyanın en büyük çölü. Hava o kadar soğuk ki nem tutamıyor, bundan dolayı yağış kıyılarda çok az iken iç taraflarda çok çok az.
-
Genel olarak bazı şeyleri biliyorum ama göremediğim bazı olumlu veriler yanlış tahmin yapmama sebep oluyor.
Hiçbirimiz her şeyi bilmiyor. Bu açıdan her şeyi bilmediğimizi bilerek yorum yapmalıyız bence.
-
Meteorolojinin WRF çalıştırmasına göre karasal ve yüksek kesimlerde yarın saat 3 civarı hava sıcaklığı 2 derece, belki de gol haberi gelir? Sonra 4 dereceye kadar yükselmesini öngörmüş. Üst taraf soğuk değil gerçi de yaşayıp görmeye devam.
Ben de yüksekte olacağım, bir kar durumu olursa paylaşırım.
-
Hocam GFS, İstanbul anadolu yakası içinde çok kısıtlı bir alan kar yağışı vermeyi sürdürüyor. Çözünürlükten dolayı olabilir mi ?
Sanki kar verdiği bölgeler 300-400m aydos zirve civarları gibi duruyor haritada.
Bence GFS beklentisi gerçekleşirse Aydos zirvede 20-30 cm kar beklemek hayal olmaz.
0 derece seviyesi 600 metre civarında cumartesi öğleden sonradan itibaren, 20-30 olur mu bilmiyorum ama 5-10 olur bence
-
12 derece
-
Gol iptal hocam
Topu yine de kapmayacak mıyız?
-
Bir tepki AB'si gelir mi?
-
O İzlanda alaçağı niye oraya çıktı anlamadım gitti tüm herşeyi alt üst etti
Gayet iyi görünüyor bence?
-
-
Hala soğuğun girişi ve miktarı konusunda senaryolar hemfikir değil. İki tarafa doğru da sürpriz olabilir belki de😀
-
Hala bu senaryo var ya😅
-
Belirsizlik bakalım ne zaman bitecek