Iskandinav YB tarafından yazılan gönderiler
-
-
144h'a kadar efsane verip 3 gün kala -4 gireceğini bilmeyen yoktur
+10 mu demek istemiştiniz?
-
Yoksa bir kez daha mı soğukların hedefi olacağız?
-
Ne güzel yağar ama (İstanbul'a)
-
Birşeyler oluyor
AB doğuya doğru yok olmayacak sanki bu sefer
Bu arkadaş:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Güncel kameralar:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şu sistemi kovalamaya değmez 13 ü beklerim bakarım keyfime
Havada da olsa karı özledim😊Ondan dolayı kovalıyorum. Yoksa 13 kartopu zamanı
-
İcon beklenen sıcaklık sarıyer 6 demiş anlık 5.2
Gece güncellemesinde kky verecek mi bakalım ICON yarın öğlene. Ecmwf veriyor rüzgar poyraza dönerken.
-
İstanbul Havalimanı beklenen sıcaklık 6 derece, güncel 4
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
aksine 120 saati konuşuyorsak ona bakıcaz
daha ecm de yarın için ege açıklarında 1010 olması lazım model kendisi çözemiyor daha
Nasıl yani, 1010 yok mu zaten? Daha kuzeyde mi olmalı?
-
Ne demek istedin anlamadım
Demek istediğim özellikle DEK'lerde ne olacağının belli olmadığıydı. Rüzgar yönü ve sıcaklık uygun olursa çok güzel yağış bırakabiliyorlar. O açıdan şimdiki modellerin çıktıları ile farklı bir durum görebileceğimizi ifade etmeye çalıştım.
-
Yağış için sıkıntıya düşmeyin derim
Bakalım nasıl olacak 😁 Pratikle simülasyon her zaman örtüşmüyor
-
Doğrudur hocam. Teşekkür ederim
Rica ederim
Kar ihtimali kovalıyorum 100 saat kala 😬👨🏼💻
İstanbul'da da durum farklı değil😁
-
Ana çıktı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Senaryolar GEPS imiş
-
Bir model buldum modelleri incelerken. Ne bilmiyorum ilk defa bakıyorum. 144.saatte kısa süreli kar geçişi vermiş. 🤔
GEM olması lazım