Gerçekten üşüdük
Kışın barı ısınsak biraz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGerçekten üşüdük
Kışın barı ısınsak biraz
Hoş geldin Havalar serin
Hoşbuldum ,nerde 2020 sonbaharı bu güz çok üşüdüm
Merhabalar herkese ,ılıkçı reis geri döndü
Ben de varım
9
demekki süre gülen yani hemen hemen her sene aynı döneme denk gelen aya göre fazla sıcak olmuşki kasımda artık isim koymuşlar. her seneye veya 2 senede bir aynı zamana o sıcağın denk gelmesinden dolayı birileri isim takmış. tek tuk olsa nadir gerçekleşse isim koyma ihtiyacı duymazlar. 2 hafta sürüyor o sıcaklar ve yağışta olmaz ..
ankaradaki sıcak dalganın ismi yok NONAME.
Aynen öyle,daha hava tam soğumadan pastırma yazına mı girilir ama bizim medyaya göre giriliyormuş
Pastırma yazı tabiri bana da çok sacma geliyor bu ayda
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Türkiye yüksek basıncı,siklon sevmeyen soğukları kırdığını düşünen dekçi arkadaşlara gelsin
Semih beyi 10 yıldır tanırım, biraz ışık olsa mutlaka açıklama yapar.. demek ki henüz bir şey yok.
Kıyılar için öyle gözükuyor simdilik
Paralel neler yapmış öyle
Uzun zamandır uğramıyordun Soğukçular tatmin oldu sıra sizde artık
Aynen hocam şubat bitmeden ülke genelinde rekorları tazelemeliyiz tıpkı 2016 şubatı gibi(son yıllardaki en iyi şubat ayıydı) :D
Evet güldük eglendik ve bitti şimdi sırada avrupa ile kapisacagimiz mis gibi afrika var
Özlediniz demi :D
Hocam damının üstüne 4.3 cm kar tutar ona göre plan yap sen :D
Sagol hocam evde kartopu oynamak gibi hayalim var :D
CAN hocam penceremin önüne kaç cm kar yağar ona göre dısarı çikıp çıkmayacagima karar verecem
Ens kar haritası var mi acaba hocalarim
Kuru soğuk nedir bilmeyenler var sanırım