bu güncellemeyle sistemden konumum adına hiçbir şey brklememeye karar verdim. Kuzey kesimler korkmasın. Her türlü kar alacaklar
Aynen öyle özellikle marmara ve batı karadeniz yine favori
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbu güncellemeyle sistemden konumum adına hiçbir şey brklememeye karar verdim. Kuzey kesimler korkmasın. Her türlü kar alacaklar
Aynen öyle özellikle marmara ve batı karadeniz yine favori
Bu güncellemenin neresi kötü acaba
Ülkeyi enlemesine ikiye böl guneyde kalan kısim için kötü hatta berbat bir güncelleme
Evet lehimize, İskandinav blokajı ve Azor işbirliği çok güçlü sistemlere potansiyel barındırır.
2004 2008 2015 2017 vs. gibi
Oncelikle bol gollu bir derbi olur umarim son yillarda bir iki mac hariç cok zevksiz geciyor gs-fb maçları ikinci olarak da bir Galatasarayli olarak kazanırsak sadece puan olarak degil moral olarak da büyuk avantaj saglayabiliriz tabi diger yandan ki umarim olmaz kaybedersek bu sefer Fb büyük avantaj yakalar
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Yine sistem öncesi bu videoya düştük
İzlerken duygulanmamak elde değil doğuda güneş duasına çıkıldığını hatırliyorum efsane bir kiştı
Edit : Tüh kendi kendimi ifşa ettim :D
Küresel ısınmanın en çok etkilediği bölgeler naçizane fikrim Flyman38
Rusya grönland izlanda kanada norveç.
Doğrudur hocan ben pek kuresel capta takip etmedim açikcasi ama dunyanin hiç iyi bir yere gitnediği gercek
Ya da küresel ısınma hangi bölgelere en çok etki ediyor etmiş bulunmakta ?
Orasini bilmiyorum ama en çok etkilenen ülkelerden biri olduğumuz kesin bu iklimimiz normal değil artık kışların yarisina yakıni belki de daha fazlasi pastirma yazi gibi geciyor
Küresel ısınma bize nasıl etki ediyor mesela ?
2014 2018 2021 gibi kişlarin sıklığınin artmasi normal mi hocam ki arada 2013 2010 ve gecen sene gibi oldukça ilik geçen kişlari saymiyorum bile.2012 ve 2017 hariç hangi kışi soğuk anomali ile kapattik
Benim kapak fotom bu sene hiç değişmedi deniz kum güneş
Mis gibi hocam daha ne olsun
Sinan Hocam kim ne derse desin küresel ısinma denen illetin en çok etkilediği ülkelerden biriyiz hatta en cok etkilenen ulke bile olabiliriz araştırmak lazım son yıllarda 2014 ,2018,2021(?) gibi kişlarin sıkliğı arttı normal bir kis yaşanmiyor artik ulkemizde pek maalesef
Nerdesiniz hocam özledik sizi :coksıcak:
Bu kıs güneşe doydum hocam :D
Şöyle bir kac şehrin diyagramina baktim da ekim nisan diyagrami gibi cidden bir ılikçi olarak ben bile şaşirdım bu kadarina
9 şubat afrika atağı eşi benzeri görülmemiş olacak çoğu şehirde insanlar kişliklarıni kaldiracak dışarda 11 ile 15 arası terletecek düzeyde olacak
Konya ovası için durum kötü gibi yazin büyük sorun olacak
9 şubatta afrika atağı bekliyorum çoğu yer şubat rekorunu kıracak batıda 26-27leri gören yerler olacak