İç Anadolu her türlü yağışta kar alır bu saatten sonra.
Guneye inemiyor soguklar ondan oyle dedim hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİç Anadolu her türlü yağışta kar alır bu saatten sonra.
Guneye inemiyor soguklar ondan oyle dedim hocam
Konya ovası için üzüldüm gecen haberde gördüm zaten çok zordalardı kar örtüsüne ihtiyac vardi ama zor bundan sonra
İnşallah bölünme olur yer değiştirmede soğuk tarafta kalma ihtimalimiz daha yüksek
Ben de basrayı özledim o sıcacık havasiyla aglamak istiyorumm
Bir saniye canım kardeşim. Herkes fikrini söyleyebilir. Ateist olabilir Deist olabilir arkadaşımız o yüzden hoşgörülü olmalıyız. kimseyi inancına göre yargılamayız. Neye nasıl inandığını öğrenelim ona göre yorum yaparız.
Yargilamadim fikrimi söyledim zaten sadece ne haddime yargılamak
Affınıza sığınarak bir şeyler demek istiyorum hava olayları bence dinden bağımsız bi konu bu konuda dua eden binlerce belki de milyonlarca insan var ama dua ile bu konuda bir yerlere varamıyoruz ne yazık ki beni yanlış anlamayın ama şu anki atmosferde dinle bi bağlantı görmemekle beraber yapay müdaheleler sonucu küresel ısınmayla birlikte iklimlerin bile değişmek üzere olduğu ortada
Katılmiyorum size hocam ,geçen hafta yağmur duasi yapildi mesela ülke genelinde haftasi dolmadan barajlarımız az da olsa dolmaya başladı bu tesaduf olamaz herhalde
Bu kış cogu yer havada dahi kar goremeyecek bu gidişle ha geldi ha gelecek derken kışı bitirecez