Efsane-Semih hocam önümüzdeki hafta sonu sistemi için ne düşünüyorsunuz?
kardanadam81 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Efsane-Semih hocam eminim siz bir yerde yazmasanız da sistemleri takip etmeye edeceksinizdir. En azından büyük potansiyelli sistemlerde yine yorumlarınızı görmek isteriz. Her şey için teşekkür ederiz.
Efsane-Semih sistemi hayırlı olsun. Unutamayacağımız sistemlerden biri olur inşaAllah.
-
2013 Şubat'ı bomboş geçmiş ardından 30 Mart'ta Doğu Karadeniz'e 30cm'lik kar gelmişti. Belediye seçimleri vardı. Hatırlıyorum arkadaşım 2 gün gelememişti memleketinden üniversiteye.
2014 yılıydı
-
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.
Semih hocam, dek beklentileriniz nasıl? İzobarlar iyi dek almamız için sizce uygun mu?
-
50 sene
İzobarlarin durumu dek'e uygun mu?
Soğuk çekirdek istanbula çok sokulmamalı o kadar
-
İstanbulun işi deke kaliyor yani başta pek birsey yok doğru mu?
-
Tecrübeli hocalarımızdan yorum bekliyoruz:)
-
Sistem netleşmedi. Gündüz sıcaklığın artı olması durumu var.
Eyvah hocam siz böyle diyorsanız daha sevinmek için erkendir. Oysa Sisteme 1 haftadan az kaldı.
-
Semih suan adadan hic bir bilgi gelmiyir verilen bilgiler cogu tezat bilim insanlari bin yilin en büyük patlaması diyor 3 cu patlama olasiligida var hala kul püskürtüyornus olen insan sayısı varsa aciklanmiyor cevrede 100 bin insan var bence üstü kapatılıyor gibi
Kim söylüyor bin yılın patlaması diye?
-
Şimdilik küresel çapta soğumaya tesir edecek kadar malzeme püskürtmediği ifade ediliyor. Semih hocanın dediği gibi püskürtme devam ederse belki tesir edebilir.
-
Z.burnu Bakırköy Üsküdar sahillerde dahil olmak üzere 18 inde örtüye hazır olsun.
Ecmwf akşam güncellemesi 20si sonrası için çok bozdu üstad. Senin yorumun nedir?
-
Virüs, iş yogunlugu vs. Bu sene belimizi büktü. O yüzden eskisi gibi vakit ayiramiyorum. Eski heyecanimda yok. Bu sene son benim için forum işleri onuda belirteyim. Bir şeyi zorla uzun süre yapamazsin.
Semih hocam nadir de olsa önümüzdeki yıllarda da tahminlerinizi görmek isteriz. En azından önemli potansiyeli olan sistemlerden önce yazabilirseniz çok seviniriz.
-
Ecmye göre 850de pazar-çarşamba arası -8-9 bandında bir sıcaklık var. Çarşamba sağlam soğuk giriyor. Rüzgar da çarşambaya kadar poyraz. 2m sıcaklıkları bu tarihler arası sıfırın üzerinde. Bana 1 ay önce yaşadığımız sistemi hatırlatıyor. Poyraz etkisiyle hava yumuşayarak bilhassa Anadolu güney sahiller için çarşambaya kadar sıkıntı oluşturabilir gibi. Artık havada kar değil yerde kar görmek istiyoruz güney sahiller olarak.
-
Ecmwf haftalık modellerine göre 25-31 arası yeniden bir yağışlı döneme geçebiliriz..
Çooooooooooooooook uzun vade hocam nasıl inanalım
-
Hayda o kadar hayaller kurduk sistem nerdeyse uçtu gitti. O zaman demekki model takibi yapmaya gerek yok zira şurda 36 saat kalmışken bu kadar değişecekse boşuna umutlanmış oluyoruz.