Tahminsurmene tarafından yazılan gönderiler
-
-
Günaydın arkadaşlar.
Günaydın hocam acaba Sürmene 300m bugün ne olabilir şu an sulu kar karlakarışık arasında gidiyor yarım saat önce başladı yağış
-
tüm karadeniz kıyı illerinin yüksek kesimleri +400 m üstünde en az olmak üzere +40 cm kar daha yukarı rakımlara ise 1 metreyi geçen kar yağışları görüleceği için köylerde yaşayan vatandaşlarımızıda uyarmak gerekiyor. Lütfen uyarıyı dikkate alınız akrabanız,arkadaşınız,dedeniz,neneniz her kim var ise uyaralım...
Tüh be hocam 100m ile kaçırdık yoksa sürpriz mi 🤭
-
Salih bey gece siklon pek etkili olmadı acaba bu saatten sonra Sürmene yağışta nasıl ilerler, mgm gün boyu tahminini yenilemiş acaba Araklı sürmene of da koy etkisi olur mu yağışın sıkışması
-
hocam Sürmene 300m ne olabilir yer yer 20 cm kar vardı sabah
-
Sana vuran deklerin haddi hesabı olmaz doğu karadeniz boşuna sormasın 😃
Hocam öyle de yağış haritaları pek öyle göstermiyor acaba anlık olarak radarda oluşum olursa harita hikaye olur
-
Günaydın sevgili forum ailesi
Öncelikle bu sistemde beklentimi söylemiştim. havada kar yağışın kuvvetli olduğu yerde cılız bir örtü olur dedim öylede oldu.
Mgm 5 -10cm verdiği kalınlığı çok abartıliydi...
Hafta sonu sisteminde az da olsa iyiismeler devam ediyor.bu sistem direk bölgemize indiğinden yagis sorunu olmayacak ama 850hpa zayıf. Ben bu sistemde Trabzonun batısı ile sürmene Artvin arasının örtü oluşacagani düşüyorum...
Grapuel rüzgar oraj kar ne ararsan var , 850hpa da -10 olsa idi sahil yolunu
kapatırdık , hayırlısı bakalım yaşayıp göreceğiz
Hocam 500hpa nin etkisi sıcaklığa olmaz mı -8 girse bile 500hpa -38 civarı bu sistemden daha etkili olacağı aşikar Sürmene yine diğer ilçelere nazaran cılız biseyler aldı
-
Salih bey Sürmene 300m bu gece yağış yoğun kara döner mi
-
Sürmene 300m ne olur bu gece başlar mı
-
Tahminci arkadaşlar Trabzon'un doğusu 300m ne olabilir ? Eğer şimdiden ufak bir tahmin yapabilirseniz yapar mısınız
-
Trabzonun doğusunda mor pembe kütle var tedbirli olunmalı ilerleyen saatlerde rize civarı da riskli
Sürmeneyi es geçti sadece fırtına var bekliyoruz biseyler yağsa
-
Ben yağacak diye hissediyorum, belki iyi düşündüğümdendir bilmiyorum?
Sürmenede 300m kar yağıyor ama yağış az aşağılara iner öğleden sonra
-
Doğu Karadeniz sıcaklık sıkıntısı yaşamaz ise, iyi kar alacak arkadaşlar.
Hocam Trabzon Sürmene 300m bir aralık verebilir misiniz kar olarak ve gece başlama ihtimali varmı?
-
Mgm trabzona 7 gun kar vermiş 2 gün kyy
-
Hayır herkes görebilir metrociel sitesine girip
Öğle güncellemesi paralı biliyorum ben sabah akşam meteociel de