Trabzon biraz kötü çıktı soğuk girmiyor girince yağış azalıyor biraz daha erken girse soğuk daha güzel olur bence
Tahminsurmene tarafından yazılan gönderiler
-
-
Neresi çöp acaba 1 metre kar beklersiniz tabi çöp
Sence 1m beklenmeyecek bı sistem mi çöp demek ayıp olur ama kar haritasına göre bu durum da sisteme yazık olur.
-
500 hpa - 44 e dayandı Doğu Karadeniz'de müthiş bişey
-
Arkadaşlar soğukların merkezini biliyorsunuz -4 -6 bile neredeyse çoğu noktada kar yapıyor yetiyor yani sıcaklık ama arada yağmura dönüyor gibi D.Karadeniz Orta karadenizde yanlışım varsa düzeltebilirsiniz
Mantıklı değil 20 cm yağıyor gece sabah 10 cm eriyor yağmurla akşam yine yağıyor görülmemiş bişey ama kar haritası yağmur olsaydı o kadar fazla vermezdi
-
Doğu Karadeniz'e daha az soğuk girmesine rağmen kar yağışı diğer bölgelerden fazla soğuğun fazla olmasının ne avantajı var acaba ikiside kar yapıyor
-
Bu durumlar hakkında pek bilgi sahibi olmayanlar için sadece modele bakarak üzülüyoruz hocalarımız model harici parametrelerde ne kadar olumlu yorumlar yapsa da bilmeyen için modelden başkasına inanası gelmiyor çünkü en basit halı bunlar (bende şu an pek anlamıyorum):)
-
Karadeniz Hazırlan sistem en çok size yarayacak özelikle yüksek yerlere.
Doğu Karadenizin yüzü güler mi be ??
-
Gokhan6167 O değilde biz hep efsaneleri ocak ortasında yaşamışız yahu arşivde 2009 ocaktan bir başlıyor 2021 ocağa kadar 3-4 yıl arayla hep efsane almışız tarih tekrar etmiş bildiğin birde aynı tarihlere denk gelmesi ilginç
Size özel mi bilmem ama doğu Karadeniz de 2017 de Ocak sonu 2012 de tam hatırlamıyorum ama o zamanda iyiydi bu senede şubat bekliyoruz
-
trabzon ofta 3 cm mar var süpriz kar yağışı var bu gidişle istanbulu bile geçer
O kadar oldu mu ordaysan atar mısın kalınlık olarak görünümünü
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Doğu Karadeniz için yarına özel değerlendirmem.
Can hocam Sürmene 300m 2 ,3 cm tutar mı acaba beklentiler buraya kadar geldi maalesef rüzgar yönü yüzünden
-
Can hocam Trabzon olarak dek alma şansımız varmı çünkü kar haritası windy den daha fazla kar öngörüyor bunlar dek mi bide surmenede yağışin fazla olma ihtimali varmı salı günü ve çarşamba öğleden önceye pek fazla bişey yok kar yagacagini garantiledik 300 metre olarak sabah yağdı çünkü şimdi bekliyoruz senin düşüncen ne kısa olarak??️
-
Güngörende biseyler varmı sizce
-
Can hocam Sürmene gece baslarmi kar 300 rakım, Giresun'da o civarlarda yavaş yavaş baslamista olursa etkisi ne kadar olur
-
İç kesimde ya da yüksekteyseniz yağar zaten ama kıyıya yakınsanız çok heveslenmeyin derim ben
Hocam bende Trabzonu doğusundayim rakimim 300 gece 11 12 gibi bekliyorum kar yağışın çünkü bizde havayı ısıtacak bişey yok rüzgar yönü Allah'a şükür kuzeybatı yönünde ve kuvvetli bir şekilde esmeye başladı farklı şeyler olabilir Marmara'da dün olan şey kar yağdı poyraz esti yağmur yağdı ?
-
200 250 rakım üstü sorunsuz kar alacaktır.
Hocam son noktayı Trabzon Sürmene (300m)adına ne zaman koyarız yoksa koyamazmiyiz kar yagacagini havada kar olunca mi anlayacağız ?