Bu sistem Batı Karadeniz Trakya istanbul kar alır biz bakarız malasef zaten kista bitiyor yavaş yavaş
Sizin laflarinizi ben de duysam giderdim hak etmiyorsunuz derdimters psikoloji mi yapıyorsunuz sisteme anlamadım gitti arkadaş
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu sistem Batı Karadeniz Trakya istanbul kar alır biz bakarız malasef zaten kista bitiyor yavaş yavaş
Sizin laflarinizi ben de duysam giderdim hak etmiyorsunuz derdimters psikoloji mi yapıyorsunuz sisteme anlamadım gitti arkadaş
14 ocak kky kar ve akşam gece saatlerine dogru saf durumu gözüküyor. 15 ocak daha güzel görünüyor. Ayrıca 17-18 Ocak tamamen saf kar durumu vardır
Trabzon'un doğusu 300 rakım nasil olur
İlginç derecede gfs her geçen güncelleme orta ve doğu karadeniz sahilleri gömüyor, gece inanılmaz derece de cm gösterirken sabah ki yağış haritasına göre yine gömdü
Hocalarımız bakalım tahmini ne zaman yayınlayacak Sürmene olarak çok meraklıyım (300m)
Can Başkan şimdi üstün tahmin yeteneğini sergileme zamanı geldi sanki ne zaman istersen benim sorumu cevaplayabilirsin Trabzon'un doğusu 300 rakım ne olur kısa bir ayrıntı alsam doğru olur mu acaba
Şu an ki duruma göre Trabzon rakıma kaldı gibi iş acaba 300 rakım ne olabilir max ihtimal (cm sormadım) herkes az çok payına ne düşecek biliyor gibi bende payımı öğrenmek istiyorum
Üç gün önce ihtimal dahilinde çok düşük bir ihtimaldik şimdi 2 buçuk günlük sistem sizin diyor değişir mi değiştikten sonra tekrar verir mi bilmiyorum ama 1 haftadır üzgünduk az da olsa gözümüz gönlümüz açıldı
En yüksek:3.3
En düşük:-3.3
Hocam Trabzonu etkileyecek işte buna kar denir diyebileceğimiz sistem Ocak ortasındaki mı acaba ?
Anlamadığım şey şu arkadaşımla bulunduğum konum arası kuş uçuşu 3 4km fark var benim rakım 300e yakın onunki 240 onun bulunduğu yerde kar 1cm tutmuş benim bulunduğum yerde daha yeni atmaya başladı ikimizde de deniz etkisi var neyin etkisi var bunda
Bizde Araklı Sürmene arasında bekliyoruz payımıza ne düşecek bakalım bu gece uyunur mu bilmem yağsa hava 2 dereceden altına indi neredeyse (300+)
Mgm ,Trabzon'un doğusu Rize Artvinin 400m üzeri kesimlerine yoğun kar verdi siz ne düşünüyorsunuz benim rakım 320(Sürmene)