Benim en çok üzüldüğüm şey yerleşim yerlerinin vurulması insanların ne suçu var ki...
ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bekliyoruz Arda
Bekleyek bakem nolecek sonunda 🙂
-
E nabıyonuz beee
-
Orta ve Doğu Karadeniz böyle gelirse metrekeri zorlar ama şöyle bir etken var msrt ayında güneş açtığı anda erime olmazmi her şey mevsiminde güzel
Gelsin yağsın gerisi önemsiz düzgün kar alamadık orta ve doğu Karadeniz olarak
Bu arada yanlış anlaşılmasın bolgecilik yapmıyorum heeee
-
Dansöz gibisin gfs 😂
-
resim bir yetenek bende hic yok. 52 den tavsani zor cizerim
dersler onemli tabi. ama keyif aldigin bir seyle biraz ugrastiginda motivasyonun artar diye biliyorum. gerci sen kitap defter aralarina karaliyosundur...Cidden çizerken rahatlıyor insan defterlerimin kenarlarında var bir kaç şeyler eskiden bi dosyam vardı 100'den fazla resim vardı içinde o aralar çok çizerdim
-
mehmet civan abim önceden çok yapardım bugün de canım çok sıkıldı tekrardan yapayım dedim bi tane daha yapmıştım da sınıf karantinaya girince okulda kaldı 🙃
Whisper abim bi ara ben de yapardım 3 boyutlu resimler LGS falan derken unuttuk beee
-
ArdaAlper resime bakarak mi çizdin yoksa direkt aklından mı
Önce aklımdaki ile yaptım sonra baktım yarım kaldı resmini açıp çizdim
-
2 saat sürdü 🙃
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Herkese günaydın hayırlı cumalar nasılsınız iyisiniz inşallah
-
-
Abi valla senin zaman makinen varmış gibi hissediyorum 😂
-
Geçmiş olsun kardeşim
Sağolasın abim tıp literatürüne girecem herhalde bugün 3. Gün hala araştırıyor doktor beni 😂
-
Herkese günaydın
Iki gündür hastanedeydim bakamıyordum çok şükür sonunda girebildim foruma nasılsınız iyisiniz inşallah
-
Benim konuştuğum hanım da geçen hafta başına kadar çok iyiydi özel okula geçti direkt değişti hiçbir şey yazmadı cuma bi laf soktum ondan sonra sürekli yazmaya başladı yine bugün yazmadı tabi 😂