Forumda tasarım değişimi mi oldu ana menüde hiç konu yok
ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sibirya T.Y.B(GUGUL) hayırlı olsun ben de emektarda kaldım 😂😂
-
Yoğun kar tekrar başladı
-
Avustralya
-
-
Büyük ihtimalle orduda okullar tatil olur 1 saat daha böyle yağarsa
-
İyi akşamlar Ordu şu ana kadarki en iyi yağışını alıyor yollar bembeyaz 🙂
-
Bazı bölgeler rüzgarın gazabına uğradı yaptığım tahminde de bazı şehirlerde yanıldım.Tahmin bizden takdir Allah'tan yapacak bir şey yok.öğlenden sonra ordu ve doğusu, giresun çevresi ve trabzonun batı bölgeleri iyi yağış alabilir.
Sağol hocam biraz fazla soru sordum gibi 😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bizde güneş var Boztepe kar yağıyor
-
Günaydın arkadaşlar
Günaydın hocam bir soru sorabilir miyim?
Kütleler Ordu'yu sıyırıp geçiyor gibi bugün güzel kar alır mıyız acaba
-
Herkese hayırlı günler
-
hocam iyi yağmış oraya ya ben bolamandayım iç kesimlere gittikçe 10 15 cm dize kadar gelen örtü var da kıyılar fos
Kütle Fatsa tarafını sıyırdı tam Ordu'nun merkezine oturdu büyük ihtimalle o yüzden
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mükemmel bir kar alıyoruz darısı tüm illere
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ordu merkez 15 Ocak 2022
-
Yerde 3-4 cm'lik örtü oluştu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.