wriscuttern doğum günün kutlu olsun nice yaşlara ???
ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yok bende..Ben yaşlıyım yav
Ne yaşlısı abi sizin ruhunuz genç.
-
Bende Porsche 911 var ama halıda yavaş gidiyor.
-
Arabadaki karizma çoğu kişide yok
-
Gaziantep'te Özel hastanede patlama.
Koronavirüs yoğun bakım ünitesinde oksijen tüpü patladı.
Patlamada 19 hastadan 8 i hayatını kaybetti.
Allah rahmet eylesin
-
Selamlar. İsmim Sarp. Foruma yeni katıldım fakat beni farklı platformlardan tanıyanlarınız olmuştur. Liseyi 1 sene hazırlık ile 5 yıldır okuyorum bu sene son senem ? Dil hazırlık önemli tabii
Meteoroloji ve diğer ilgilendiğim alanlarda kendime sürekli bir şeyler katarım.Okumayı severim. Pek alçakgönüllü sayılmam ama egoist/kibirli biri olduğumu düşünmüyorum
Meteorolojiyi ilgilendiğim alanlar arasında bir sıraya koyacaksak (bilgi birikimime göre) 3.sırada yer alır.
1.İçten yanmalı motorlar .. Audi'ye Tfsi motorlarındaki bir hata ile ilgili kusur tespit ve düzeltme ile ilgili bir makale ve çizim göndermiştim.. sonuç:takmadılar
2.Silah teknolojileri ( hoş durmayabilir.Silah kötü şeyler çağrıştırıyor belki ama cinayet gibi yasadışı faliyetler ile değil mühendislik kısmı ile ilgileniyorum.. inanın çok eğlenceli bir alan
)
3.Meteoroloji
4. Yazılım ve yapay zeka. Bu sene sınav senem olduğundan çok ilgilenemiyorum fakat halihazırda devam eden bir yapay zeka projem var.Şimdilik sadece sesli komut ile odamın ışığını açıp kapatabiliyor
Hedefim üniversite olarak makine mühendisliği.Hedeflerim için çabalarım ve amacım kişilerle değil bilimledir. Bu forumda birilerini eleştirirsem şahsı değil bilimsel bilgiyi eleştiririm. Bilgi eksikleri gözümden kaçmaz gördüğüm yerde (isim veya rütbe farketmez) rencide etmeden uyarırım.Aynı hassasiyeti sizlerde de beklerim
Bana kalırsa silah teknolojileri gelecekte çok önem kazanacak o yüzden ben de özellikle Türk savunma sanayisindeki gelişimleri takip eediyorum
-
Ben annemin üzülmesini hiç istemem ama bugün bana bir iş verdi yapamadığımı söyleyip kızdı ben annemi çok severim ama annem artık yaptığım işleri beğenmiyor ve bunu içime dert ediyorum. Bir sinirle gidip ona seninle yaşamak istemiyorum dedim. O kadar özür diledim ama beni affetti mi bilmiyorum ben ona hep destek oldum gidip diğer çocuklar gibi serserice davranabilirdim ama hep onun için uğraştım ve artık benimle böyle konuşması beni üzüyor. Lütfen söyleyin hatalı olduğumu biliyorum ama kendimi nasıl rahat ettirebilirim?
Sırf ailem güzel bir hayat geçirsin diye deli gibi ders çalışıyorum hiç zayıf bir not bile getirmedim. Ama yaptıklarım hiç takdir edilmiyor ve bu beni çok üzüyor.
-
Ben annemin üzülmesini hiç istemem ama bugün bana bir iş verdi yapamadığımı söyleyip kızdı ben annemi çok severim ama annem artık yaptığım işleri beğenmiyor ve bunu içime dert ediyorum. Bir sinirle gidip ona seninle yaşamak istemiyorum dedim. O kadar özür diledim ama beni affetti mi bilmiyorum ben ona hep destek oldum gidip diğer çocuklar gibi serserice davranabilirdim ama hep onun için uğraştım ve artık benimle böyle konuşması beni üzüyor. Lütfen söyleyin hatalı olduğumu biliyorum ama kendimi nasıl rahat ettirebilirim?
-

The content cannot be displayed because it is no longer available. Ömer abi gfs yetkililerini arıyor
-
Harbiden nolu ya bişe anlamadım:D meali ne kardeşim bunun
Oyunda kart açıyor ve Messi çıkıyor ayrıca o paketten Messi çıkması çok düşük bir ihtimal o yüzden şaşırıyor
-
Ben öyle düşünmüyorum uzaya gidip gelmek ya da başka bir şey insanoğlunun geliştiğini göstermez.
Haklısın aslında kafamdan tekrar geçirdiğimde çok da zor bir şey değil diye düşünmeye başladım sağol :olumlu:
-
Bunları görünce insanoğlu ne kadar gelişmiş bir canlı diyor insan.
-
Allah dualarımızı kabul eder anlamında söylemek istemiştim
-
Beyler iş farklı noktalara gitmesin lütfen? diyanet, siyaset o taraflara çekmeyin konuyu.
Yok abi ben siyasi anlamda demedim ben o konulara asla karışmam. Yanlış anlaşıldıysa özür diliyorum herkesten
-
Bence bu Cuma ülkede kar duasına çıkılsın belki güzel bir sistem gelir de hasretiniz (Ordu'da geçen sene güzel bir kış yaşadım) diner .