Biz sanki senin Salih olduğunu bilmiyoruz 😅
Bu arkadaşın salih olmama ihtimali Ordu'ya bu sistemde 20 cm kar yağma ihtilalinden daha düşük bence 🙃
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBiz sanki senin Salih olduğunu bilmiyoruz 😅
Bu arkadaşın salih olmama ihtimali Ordu'ya bu sistemde 20 cm kar yağma ihtilalinden daha düşük bence 🙃
%90 🤠
Sibirya T.Y.B(GUGUL) eline sağlık reis geç geldim beğeni atandım birazdan yağıdırım beğenileri
Şimdi biri soğuk dedin sıcak dedi. Bu arkadaş ta sıcak dedin soğuk geçiyor diyor. Enteresan bir atmosfer var şuan
Vallaha ben hiç bir şey anlamadım mesajları baştan okuyorum ama hep bir yerde karışıyor iyice şaşırdım yani 🙃
sarp bey tahminleriniz tutmuyor genelde sıcak diyordunuz sistem geldi şimdi de soğuk diyorsunuz sistem yok ve haftaya sıcaklıklar uçuyor
Allah'ınızı seviyorsanız adam müneccim mi de uzun vade dediği gibi çıksın hiç yaptığı tahmin noktasından virgülüne kadar tutan birisi görmedim ben şahsen
Eğer bu sistem ülkeye gelirse adı gugul sistemi olsun 😆😆
Nedense Ordu olarak biraz az yağış alacağız gibi hissediyorum
İkinci fotoğraf kar yağışı durdu hemen erimeye başladı çatılar falan doldu biraz 😂
Eline sağlık abim ne güzel yağmış. Keşke biz de görebilsek önümüzdeki günlerde
Teşekkürler Hocam ☺️ yağış geceye kadar devam eder mi radar dolu şu an
Fotoğraf atsana reis müsaitsen acuk gözümüz şenlensin 🙃
Emektar üyelik için gereken puan ne kadardı?
51.000 diye hatırlıyorum
Bana havanın 850 hpada - 4 izoterminin girmesine rağmen 15 derece hissetmemin sebebi kilo almam olabilir mi geçen sene 48 49 kiloydum bu sene 62 kilo oldum
Çok hareketli yaşayınca ya da mutlu olunca genellikle hissetmiyorsun o soğuğu mesela ben onla gezerken hiç üşümedim bugün 😏
Acaba kendi imkanlarımızla basınç yükseltme imkanımız var mı merak ettim
Bugün Ordu'da hava sıcaklığı neredeyse 7.5 derecenin üstüne hiç çıkmadı
Where is the asor?
Azor yılbaşı tatiline çıktı 😆😆