Sahutt abim eline sağlık
ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
geçen sene bu zamanlar evin yakınlarına düşüp kapalı olan televizyonu bir kac saniyeliğine açan, kulaklarımı bir kaç saniyeliğine çınlatan yıldırım düşmüştü hala aklımda o an
-
Çekirge 🦗
-
Ordu bu sene tarihinin en çok kar yağışı olan yılını geçirecek kar rekorunu kıracak
-
Tatbikat
-
Arkadaşlar tahmin birkaç gün önce yayımlandı. Bu zaman ancak atabildim . Covid süreci geçiriyorum. Birkaç gündür halsizlik vs vardı. Dün toparladım az çok. Tahmin de bugüne yetişti. Ancak bu kadar kısaltabildim. Çünkü çook uzun bir tahmin . Herkese hayırlı günler,güzel bir sezon dilerim
Çok geçmiş olsun abim
-
-
Timo Werner Leipzig'e gittiği söyleniyor
-
arıza olmasın b33 derece çok yüksek bir derece . ki bir anda nasıl çıkabiliyor. giresun 28 derece en yüksek orassıydı .
Bence de arıza var ama ben saat 1 gibi mi neydi o zaman yine baktım 32 dereceydi belki de şamandıra olduğu için açıklardaki sıcaklığı ölçüyor olabilir. Kıyılarda çünkü derelerden gelen sular soğutuyor yine kıyıyı
-
Ordu Gülyalı deniz suyu sıckalığı 33 derece ile şu anda Türkiye'nin en sıcak deniz suyu
-
Semih Ö. doğum günün kutlu olsun
-
Sanırsam aşık oldum arkadaşlar 🙃
Allah yardımcın olsun 🙃
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hayatımdaki en güzel gündü
-
Herkese iyi akşamlar bugün Solo Türk pilotuyla fotoğraf çekindim
-
Forum ve Galeri çeviri tamamlanmıştır. hatalar olabilir onlar içn şimdiden kusura bakmayın. gördüklerinizi iletirseniz sevinirim.
iyi forumlar dilerim.
Eline sağlık abim