Balıkesir'de deprem olmuş
ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Site level atlamış la
Madem pc konuşuyoruz ben de kendiminkini anlatayım
Benim eski bilgisayar (o zaman çok paramız olmadığı için) toplama bilgisayardı ve adam GTA Vice city yükleyip bize vermişti ben de onu oynarken bilgisayar kastığı için kasasına tekme atmıştım ondan sonra rahmetli olmuştu.
Başka bir yere öylesine tamire götürdüğümüzde takılı olan 3 ram'den 1 tanesi boş çıkmıştı onu çok iyi hatırlarım hatta monitör hala evde masamın üstünde durur
3 sene önce de ablama üniversite için Asus X509-FA... (adını tam hatırlamıyorum) almıştık bilgisayar çok güzel ama mesela merak edip Cities Skylines indirmiştim bilgisayardan F-16 motoru gibi ses geliyordu ondan sonra oyun indirmedim daha da 😂
-
Bülbül deresinin aşağı tarafları daha yüksek debi olarak
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yağış azalınca debi düşmüş.
Ordu Bülbül deresi
-
7 saatte 80 kg yağış aldık
-
Hayırlı olsun SameT. Abim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dün Ordu'da yağış gelirken çektim paylaşmayı unutmuşum
-
Birikim yazıyor birde 😅
Ne güzel birikim o öyle ya 🙃
-
Faturalar 500 TL ? Şakamı bu bunu kim yaptıysa yapmasın birdaha
Bu daha fragman efendim
-
Kurban bayramınız mübarek olsun nice hep birlikte bayramlara
-
Hacı Production çok kaliteli bir kanal editleri aşırı iyi bu onun yan hesabı
-
bende cok seviyorumda arda basinc degisiminden bas agrisi basliyor bende ama yinede seviyorum. hatta hatta ne gariptir ki artik gelen yagis hakkinda bir fikrim oluyor agrinin siddeti ile dogru orantili diyebilirim. eger gunler oncesinden basladiysa vay halimize buyuk sistem yolda demektir
Cidden çok güzel bir hava
Bence sende Romantizma da var abim çünkü annemde romantizma var ve yağışlardan iki üç gün öncesinden ağrılar başlıyor 😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şöyle aniden kapanan havaların hastasıyım ya
-
Ben anlamam yazilana göre demiştim.Fark etmez Türk pilotlarının her yarışmada aldıkları ödüller malum.
Yaptıkları da ortada ,olmaz denileni yapan helikoptere bile parende attırdılar
Orası ayrı zaten abim tartışmak bile hata olur Türk pilotlarının yeteneğini
Ama yeri gelmişken demek istedim bizim milletteki en sevmediğim özelliği yoksa videoya lafım yok abim 😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.