Sıralı gün çabuk geçer senden sonra ben geliyorum
İyi şeyler yapalım da gerisi önemli değil
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSıralı gün çabuk geçer senden sonra ben geliyorum
İyi şeyler yapalım da gerisi önemli değil
Türkçe geçen seneden kolay geldi bana, matematik 30 işaretledim 3 tanesinden emin değilim geometrisi zorladı beni. Sosyal felsefeyi hiç okumadım onun dışında 2 soruda yanlışım olabilir. Fen hakkında gram fikrim yok
Türkçe zordu. Matematikte 36 yaptım. Eminim gibi. 30 üstü gelir diye düşünüyorum. Kesin konuşmayayım. Sosyal normal olması gerektiği gibiydi bence. Felsefe bir tık zordu diyebilirim. Fen bölümünden hiçbir zaman emin olmadım. 12 üstü nete okeyim 😜. Türkçe ya tamam ya devam diyecek kısacası.
Hepinizin eline sağlık inşallah yarın da güzel şeyler başarırsınız
Seneye de ben yazarım buraya netlerimi
Uzun zaman oldu burayı kullanmayalı bir şeyler yazayım bari
14 Haziran 2022 Salı günü Çorlu’dan TÜBİTAK SAGE tarafından geliştirilen KGK-SİHA-82 (Kanatlı Güdüm Kiti) mühimmatı ile havalanan Bayraktar AKINCI, Sinop açıklarında deniz üzerinde belirlenen koordinata yönelik gerçekleştirdiği ilk atış testini başarıyla tamamladı. AKINCI’nın üzerindeki elektro-optik kamera ve yerde bulunan telemetri antenleri, 340 kg. ağırlığındaki mühimmatın 30 km. uzakta bulunan hedefi yüksek hassasiyetle vurduğunu teyit etti.
hosbuldum komutanim....
Komutanım demen garip hissettirdi abim 😂
selamlar arkadaslar. sinan abi saolsin
Hoşgeldin abim
Ordu'da aksiyon var 😎
İyiyiz kardeşim ben de bir süredir aktif değilim, sen nasılsın ?
İyiyiz Yuvarlanmaya devam,sen nasılsın bakalım?
Dun gece kaçırdik görüntüyü kaybedince yattım uyudum..Bu 2018 senesinden bize ait görüntüler
27 Temmuz 2018 senesine ait kanlı ay tutulması.
İyiyim çok şükür ikinci sınavlara hazırlanıyorum işte
Bu arada görüntüler çok güzel
Baya bir zamandır yoktum nasılsınız beyler bayanlar
Herkese iyi bayramlar
Hayırlı akşamlar Arda.
Şükür, Yuvarlanmaya devam,sen nasılsın?
Aynı ben de yuvarlanıyorum okul-dershane-ev şeklinde gidiyorum
Herkese hayırlı günler nasılsınız yav
34 derece olur mu bir hava kaynadım resmen
mehmet civan abim eline sağlık
Mkaymaz21 abim senin de eline sağlık Putin bence atom bombasını artık operasyonun çıkmaza girdiği bir anda atacaktır hani ben yandım herkes yansın mantığıyla
mehmet civan abim 11. Sınıf bitiyor 12. Sınıf oluyorum artık sınavlara ağırlık vermeye başladım o yüzden ilgilenmiyorum eskisi kadar zamanım olursa yazarım bir şeyler sen yeter ki iste
seneye MSÜ sınavına gireceksin sanırım kara harp okulu olduğuna göre hedef
bu arada bu sene TYT İçin ÖSYM'nin ortaokul ve liselerin yanına ilkokulları da sınava açarlarsa şaşırmam
Ben hava harp istiyorum biraz kanım deli aktığı için bol aksiyon lazım bana 😂