Dün bizim okulumuza denizcilik fakültesi seminere geldi sırf maaşı ve iş garantisi için okulda 11. Sınıfların erkeklerinin neredeyse hepsi denizci olmayı kafaya koydu artık bakılan şeyler para ve iş garantisi oluyor seçim yapılırken
ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Herkese tekrardan selamlar
-
Ordu'da resmen kar topu yağıyor
-
Ordu'da 15 cm kar kalınlığı ölçülmüş Mgm'ye göre
Herkese günaydın
-
Eline sağlık abim
-
Herkese hayırlı akşamlar
-
arda bu sistemde de bir ege de bir durum var lakin sabah sinan hocanin paylasiminda gordum fakat inceleme firsatim olmadi. bu tur ekstrem durumlar karadenizin izobar dizlimini her zaman bozar. lakin hic bakamadim daha. he karadaeniz kar alirmi alir fakat aliskin oldugumuz tepe noktasi yuksek derin deklerin olusumuna ve akmasini engeller karadeniz sabit izobar ister surekli pompalarmi demir ona evet denebilir. ardi arkasi kesilmez ama bu vortekx olaylari gun icinde izobarlari surekli bozdugu icin karadenizin sevdigi devamlilik ilkesine pek uymuyor. yoksa ver izobari karadenize sabit 365 gun hic durmadan yagsin bu arada sinan ustanin sayfasina yazdimda gerce baskanin sayfasi bizim sayfamiz affina siginaraktan yanlisim var ise bende dogrusunu ogrenmek isterim
Bilgiler için teşekkürler abim
Benim üzüldüğüm şey de o zaten bir tarafta efsane kar yağışları olurken biz maksimum 5 cm kar aldık abim
Çok da kafama takmıyorum artık zaten
-
iyi yagdi sinan ustat bu sene yuzumuz guldu onceki senelere nazaran. barajlar icinde daha nisan yagmurlari gelmeden simdiden guzel seviyelerdedir
Orta ve Doğu Karadeniz olarak sistemleri hep sınırdan aldık şu anda bile kar yağması için bekliyoruz kesmek biz de güzel bir sistem alabilseydik ama nasip olmadı 18 sisteminden bir umudum var ama bilmiyorum
-
Hayırlı olsun bizde de kar yağarken güneş var yerdekikeri de eritti
-
Nolii la Hataya kar mı yağacak
-
Orduda kartopu yağıyor
-
bayraktar akinci nin satildigi 2 ulkeden biri belli oldu. pakistan mis
Hayırlı olsun daha ne diyelim
-
Ordu'da kar etkisini artırdı çatı ve arabalarda beyazlamalar var
-