Medyanın gazına gelmeyin, An itibari ile Efsane bir sistem değil… Henüz oraya evrilmedi.
Teşekkür ederiz,peki sizin için bu sistem hangi gün kesinleşir ? Ne zaman bu stresten kurtuluruz ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMedyanın gazına gelmeyin, An itibari ile Efsane bir sistem değil… Henüz oraya evrilmedi.
Teşekkür ederiz,peki sizin için bu sistem hangi gün kesinleşir ? Ne zaman bu stresten kurtuluruz ?
Ya son yılların en iyi sistemi ya da son yılların en kötü sistemi olacak ortası yok bu işin ya çok iyi bir soğuk alıp kışı marta kadar uzatacağız ya da hiçbir şey alamayıp 2025 kışına güle güle diyeceğiz.
Bu sistemi alamazsak sizce kış biter mi, yoksa kalan az sayıdaki günler için bir fırsatımız daha olur mu ?
Silivri taraflarında etkili kar varmış,haberleri geliyor.
Ecmwf yarın iyi gelip gfs kötü gelebilir bakalım
Olağan şüpheli GFS.
Bana göre Diyagram artık önemsiz o da aşırı değişime uğruyor birden geçmişe bakan görür
Kesinlikle katılıyorum,bir güncellemeyle değişen ne diyagramlar gördük biz...
Halkalı kar yağışlı, başladık ❄️❄️❄️
Halkalı'da kar yağışı başladı.
Avrupa yakasına bir kütle yaklaşıyor.❄️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
butun modeller yanildi. anadolu yakasi dediler avrupa yakasi aliyor kar i
Hocam yaklaşık 3 senenin ardından ilk kez böyle yağış aldık,şuan çok iyi kar alıyoruz,hatta böyle devam ederse trafik sorun yaratabilir.
Halkalı'da çatılar,çimenler ve arabaların üzeri hafif şekilde beyazladı...
Halkalı kar yağışlı şuan...
Sistem istiyorsak böyle zonal rüzgarlar lazım
Öyle 25 e inip 2 gün sonra 40 a çıkıyorsa sistem değil sistemcik gelmez buda modellerin oynadığı bir oyun olur
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Sizi anlamakta güçlük çekiyorum,soğuk sistem almanın tek faktörü zonal rüzgarlar mı? Peki ya atmosferin diğer faktörleri ?
Halkalı'da kar yağışı başladı nihayet...
Sadece yılbaşında yanıldım onun disinda tahmin yapmadım devamlı dediğinizi anlayamadım 🙂
Polemik yaratmayacağım,demek ki bu sefer de ben yanıldım,iyi günler.
Şimdi ay ortası gözüken sistem denemeleri başarılı olacak mı ?
Bence olamayacak kutupta ısınma var evet ancak hemen toparlıyor buda 2018 benzeri görüntüler çıkarabilir veya hiç salınım olmaz.
Tahminlerinizde devamlı yanıldığınız için bunu ciddiye almıyorum.