Halkalı-Sefaköy tarafları an itibariyle kar yağışı başladı.
ilkerlii tarafından yazılan gönderiler
-
-
Mgm bugün için ikonu yağmura çevirmiş
Mgm'nin web sitesine girdim baktım,kar ikonları olduğu yerde duruyor.
-
yağış kesilmiş geçmiş olsun
sistem yaşa gör sistemi oldu
Aynı modelleri mi takip ediyoruz diye bir an kuşkuya düştüm,böyle kestirip atmanız biraz acele ve acemice bir iş olmuş.
-
Bizim sistem doğurdu
Sancılı oldu ama oldu hocam
-
GFS şuan güncellenen sabah çıktısında ayın 17'si için yeni bir hamlede bulundu.
-
Beni sor bak nasıl anlatıyor 😜 😂
Açıkçası yavaş yavaş sizin söylediklerinize geliyoruz,modeller çok can sıkmaya başladı.Ben de bilim taraftarıyım,hem de azılı bir bilim taraftarıyım,bu yüzden bükemediğim bileği bilimin ışığında öperim,sorun yok o yüzden
-
Hocam övgü beklemem fakat dışarıdan nasıl gözüküyorum merak ettim eksiklerimiz bitmez .
Ütopik ve gizemli görünüyorsunuz hocam,bunun hem iyi hem de kötü tarafları var.Ya hep ya hiçsiniz,ya varsınız ya yoksunuz.Kısaca gemileri yakmışsınız.Tabi bu söylediklerim sizi gözlemlediğim kadarıyla benim fikrim,siz istediniz diye söyledim.Yanılma payı yüksek
-
Hocam benim durumum nasıl sizin gözünüzden .
Hocam sizinki uzun vade
-
Bilimsel verileri görmezden gelip prim uğruna hayal satmaktansa , doğruları söyleyip linç yemeyi tercih ederim.
Hadi alkışlayalım seni şimdi
Amacın tahmin mi kahraman olmak mı ? -
MGM'de genel bir erişim sorunu var arkadaşlar.
-
İskandinav yükseği oluştu Trakya İstanbul yoğun karlı
Hocam şahane gidiyor,eline-koluna sağlık
-
Bomba gibi.
Şimdi sıra diyagramda -
berbat bir kış geliyor sanırım aralik son haftaya ilgili açıklama yapan da yok
Berbat bir kış yaşayacağımızı sanmanızın dayanağı Aralık son hafta ile ilgili açıklama yapan olmaması mı ?
-
Come to winter ama nereye avrupaya
Bana sorarsanız henüz bunu demek için erken,önümüzde kritik model güncellemeleri var.
-
Ocak ayının 2.yarısında pattern kötü olacak gibi.
Hocam ne kadarlık bir süre için geçerli olabilir bu durum,umarım kısa süren olumsuz pattern olur.Bir de bu bilgi değişime açık mı?