Maalesef gfs öğlen günceli moralleri bozdu Bir kez de üst üste sistemi verse şaşardık zaten. Doğulama trendi bu sefer daha fazla. Ben sistemin kafkasların olacağını düşünüyorum. Biz de ülke olarak mini bir serinleme ile ay ortasını geçiririz.
Yahu bir öğle güncellemesine bakarak yaptığınız tahmine bakın,sizin moraliniz bu kadar hassassa o sizin sorununuz ! Lütfen bizim de moralimizi bozmayın,bizim hâlâ umudumuz var.
Henüz erken olmakla birlikte ilk tarihi veriyorum !
Yılbaşında ülkemiz adına İNŞALLAH hayırlı bir sistem geleceğini düşünüyorum .
Yaklaşık 1 ay var vade uzun ancak 15 gün sonra modellerde hareketler bekliyorum , örnek olarak 2021 aralık ayını verebilirim tabi ki bu değişkenlik gösterebilir.
Verileriniz nelerdir? Neye ya da nelere dayanarak oluşturdunuz bu tahmini ? O veriler ki bence bizi daha fazla heyecanlandırır, yolumuza ışık olur,tersi durumda yılbaşında sistem bekliyorum demek çok yavan kalıyor.
Model sonu iyi bittiyse bir ışık görünmesi lazım. İleriki günler için izlanda'nın aşırı baskısı, azorun pasif kalışı ,Aralık ayının vasat şartlarda geçeceğini gösteriyor.
Daha bir kere olumlu bir şey söylediğini görmedim,seninki bilinçli bir kötülük...
Bana sorarsanız bu akşam ki GFS çıktısıdan sonra Ecmwf'nin akşam güncellemesi en azından heyecan anlamında tekrar potaya girmiştir,en iyisi vaziyet almak 😎
diyagram kötü fark ettiyseniz sadece 11-12 ocak hamak kurulmuş sonra yükselişe devam 1veya 2 günlük sistemden hiçbişey olmaz bence hiç beklentiye girmeye gerek yok yani bana şimdi laf söyleyenler olur ben kötü bir niyetle bi olumsuz bisey demiyorum diyagramda gördüğümü söylüyorum size sadece bu 11ve 12 sinde biraz inme var sonra hemen çıkıyor zat3n bu gördüğüm
Ben bu yorumu ciddiye almıyorum,siz de öyle yapın.