Kendimden şüphe ettim şimdi sanki dediklerimiz boş hiç tutmuyor
![]()
Hocam biraz mizah yaptım,siz bizim kıymetlimizsiniz,umarım meşaleleri yakın diye tahminleriniz de olur,çünkü insan olumsuz tahminlere bir türlü inanmak istemiyor.
Selamlar,
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKendimden şüphe ettim şimdi sanki dediklerimiz boş hiç tutmuyor
![]()
Hocam biraz mizah yaptım,siz bizim kıymetlimizsiniz,umarım meşaleleri yakın diye tahminleriniz de olur,çünkü insan olumsuz tahminlere bir türlü inanmak istemiyor.
Selamlar,
Ocak ilk 15 gün işinde İstanbula kar yok diyelim
Sistem var kar yok
Her zamanki gibi yanılmanızı umuyorum.
Günaydın hocam Ecmwf sistemi inatla italyaya veriyor hocam degisir mi cevaplarsaniz cok sevinirim
gem güzel gelmiş
Ecmwf gfs kotu gelmis
Sistem olasılığı yüzde kaç avrupa ve Türkiye oranlari nedir soğuk sistem için teşekkürler hocam
Yahu ecmwf'nin neresini beğenmedin,aynı modele mi bakıyoruz seninle, gayet makul bir güncelleme olmuş !
Beni heyecanlandırmayan bir sistemdi geldi geçti, Odessa ve bulgarlara olanları izleyince bize gelse ne olurdu demeyin gelseydi şuan gündem kar kış olurdu o derece güçlü bir sistemdi hatta 2004 mazi olurdu.Kısacası beklentisi olmayanların üzülmediği baştan beri bize yönelmeyen bir oluşum böylece bitti, prim kasıp etki yaratmak isteyen amatör camiası yine sarsıldı böylece
Hocam bizi heyecanlandıracak bir gelişme,sahillerde bile tutucu kar beklentiniz var mı ufukta ?
Hocam eline sağlık,
Ecmwf kar vermedi,bu tahminlerde bir değişiklik yaratır mı ?
Kurak geçen sonbaharın ardından yine kurak ve ılık kış mevsimi bizi bekliyor .modellerdeki işaretler bu yönde güçlü ipuçları veriyor. Sıcaklık zaten mevsim normallerinin hayli hayli üzerinde gitmeye devam edecek gibi dururken ,yağışta da küçük çaplı geçişler kendini gösterebilir.
Kusura bakma ama bu tahmin nereden çıktı şimdi,lütfen elinde veri varsa paylaşabilir misin ? Yoksa tamamen kafadan mı uyduruyorsun ! Bana öyle geliyor ki içi boş ve hissi bir tahmin bu !
Gözünüz aydın
Çok yordu bu sistem bizi hocam,hakettik.👍
Halkalı'dan bildiriyorum,muazzam bir tipi var,ve örtü oluştu.
Bütün modeller siklonun şehire yanaşmasıyla pazartesi gece yarısı ile öğlen arası yağışı şehrin hemen hemen tamamında yağmura döndürüyor. Bir ihtimal büyükçemeceden batısı dönmeyecek gibi
Katılmıyorum,forumları takip ettiğim kadarıyla yağmura dönmeyecek alan daha fazla.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bölgesel rüzgarlar toparlanıyor bakalım endeksler ne kadar yükselecek.
Mjo 2.hafta çemberden tam uzaklaşacakken tekrar yakınlaşıyor uzaklaştığı ara endeksleri nötr e çekti çekti çekmedi....
Sizin fikriniz nedir ? Kış koşullarında Mart ayına sarkma görülebilir mi ? Yani demem o ki geç kalan kış geç gider mi ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ssw hikaye oldu , ocak gibi Şubat olucak
...
ilk bahar yaz tahmini yakında ...
Ne kadar enteresan bir tahmincisiniz,siz yaz aylarında da kar yağdırırsınız.Süper loto oynar gibi öngörüde bulunuyorsunuz,tabi tutarsa.
ani Strotosfer ısınması yok , ben malesef bu kış hic yaşanmamış sayıp 2024 kışını bekleyeceğim nasip olurda ölmezsek, 2023 yazı aşırı sıcak olucak ...
Sizin devamlı olumsuz öngörülerde bulunan biri olarak aramızdan elenmenize çok sevindim,en azından bu kış için.
Tebrikler Sarp Özdoğan, ayrıca bir sorum olacak,ssw'yi şubat ayı içersinde mi bekliyorsun ? Ve bunun bize etkileri kış bitmeden gerçekleşir mi ?
Mjo 3 4 5 6 7 güçlü girsin subat ayını kurtaralım Ocak ayı kapandı...
Biz böyle kesin konuşanların yanıldığını çok gördük,ne demek ocak ayı kapandı ? Sanki çok büyük bir uzmanmış gibi hiç yanılma payı bırakmıyorsunuz,pes doğrusu!
Son veriler Ocak boyunca yagis yok bahar modu
Şubat ayında görüşmek üzere herkese iyi seneler...
Bu son veriler size gökten mi indi,bu nasıl bir öngörüdür,sanki sadece size özel ve bir o kadar da saçma.