Sistemi konumum adına kapattım. Hayatımda emek ederek zaman harcayıp takip ettiğim ve en fiyasko çıkan sistem.
Herkese iyi forumlar
Karlakurek tarafından yazılan gönderiler
-
-
Radardan oluşumları takip edin arkadaşlar
Takip ettim büyük boşluktayız
-
Konumum rezalet şimdi arkadaşa geldim esenyurta burda da tıs yok…
-
DEK sistemi olduğunu bile bile takip ettim bu sistemi. Ancak bu kadar köpürtülüp böyle hayal kırıklığı çıkan bir sistem hatırlamıyorum. bırak konumumu beylikdüzü 0 cm kar…
Şu sistem bi geçsin de twitterdaki belli başlı sayfaları halkı korkuya teşvikten cimere kadar şikayet edicem. -
Hakikaten bu kadar yaygaraya değdi mi acaba…
Anlık olarak bütün karlar eridi. DEK sistemlerinin sıkıntısı işte. Durduğu zaman özellikle öğlen olağanüstü eriyor. -
Allah’a şükür sonunda
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ortuyu alirsin sende birazdan
Allah büyük
-
DEK'ler kuzeyden güneye inene kadar eriyor resmen inanılmaz yani nerdeyse 2 saattir aralıklarla dek bandındayım asla yerler tutmadı o kadar haftalardır sistem takip ettik inşallah durum değişiyor moraller yerlerde
-
Radari takip edin. Illaki o taraflari da bir bant olusur onumuzdeki 2 gunluk surecte. Dedigim gibi sans isi
DEK vuruyor zaten sürekli ama yerler asla tutmadı... sıcaklık sorunu da yok anlamsız şu anda
-
Hala 0 cm Küçükçekmece 70 rakım
-
Küçükçekmece 70 rakım yerler 0 cm
Sadece çimler tuttu inşallah durum değişir yarın falan yoksa yine DEK ve yine sıkıntılı bir dek sistemine gideriz… -
Karlakurek neresi tam olarak
TV8
-
Ayazağa - Maslak
Tabloluk Maşallah ❄️The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Mgm büyük patladı bugünü tatil ilan edebilirlerdi en azından okulları… iş çıkışıyla birlikte çakışır. Eve nasıl döncem bilmiyorum
Ayazağa Maslak tarafındayım yoğun kar yağışı var 3-4 cm tutan yerler var yer yer -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.