DEK'ler için Avrupa şanslı deniliyordu yine gördük maalesef şanssızlığı... bu sene örtü göremeden bitti kış gibi
Karlakurek tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Öyle bi çizmişsin ki bize hiç mi gelmesin :D
-
Şu anda hangi modele doğru gidiyoruz yani bugün için en iyi tahmini hangi model göstermişti ?
-
Adı üstüne TAHMİN !!!! kesinliği bulunmayan şeylere bu kelimeyi kullanırız. Allaha şükür hepimiz müslüman insanlarız Rabbimizin gücü kuvvetine hiçbir sözde bulunmadık bulunamayızda. her işi tesadüfe şükre bağlayacaksan bu siteye üye olma sebebin nedir?
Üye olma sebebim modelleri takip edip hobi olarak incelemek... tesadüf ile hiçbir alakalı bir şey demedim çarpıtmayalım
-
E ben ne diyim şimdi daha geçen öğlen güncellemesinde beğenilerin havada uçuyordu
O zaman MaşaALLAH İnşaALLAH vardı da bugün mü sana ters geldi
Beğenip beğenmemekle ne alakası var tabii ki güzel bir güncelleme gelince beğeniriz şükrederiz. Kötü geldiği zaman nasip der geçeriz.
-
Şimdi Sinan abi kullandığı verileri paylassa onlarida anlatacak adam lazım ki anlatsada çoğunuz anlamazsınız şahsen
Anlarsan bana da anlatırsın
-
Şu geldiğimiz noktaya bak insan hayret ediyor... kimse aslında büyük tahminde de bulunmamalı görüyoruz maalesef bir tek Allah bilir yani yok 9 şubat yok 20 şubat mor gelcek -20 alacağız denmemeli. Allah'ın gücüne gider maalesef. Kış ayındayız yağmur bile alamadık şu güne kadar. Büyük tahminler yapıp inşAllah Maşallah yazarak tahmin yapmamalıyız bazen şükür de önemli
-
Hocam 2 Şubat sinoptik en geç hazır olur dediniz 4 Şubata girdik belirttiğiniz tarihlerde 9-16 Şubat özelinde konuşuyorum diyagram 0 a çıktı nerdeyse... hatta önümüzdeki sistemler bile rakım sistemine geldi kırpıla kırpıla. Gökhan gibi ben de merak ediyorum hangi verileri kullanıyorsunuz öğrenmek için çünkü ECMWF'nin 2 tane ana senaryo paylaşımını attınız ama hiç anlaşılır değil ufak doğulama batılama vs. diyorsanız eğer... morları falan bekliyorduk şimdi doğulasa da soğuk gelseye geldi
-
Uzun zaman sonra GFS yüzümüzü güldürdü. Çok ihtiyaç vardı bu güncellemeye. Bakalım diyagrama nasıl yansıyacak. Hayırlısı inşallah
-
Maalesef bunun vorteks olduğunu düşünmüyorum vorteks 24 ocaktaydı ve bunun çekirdeği garip bir şekilde koptu karadenizi akıtamadı.. bütün modeller bant bant gece 3 e kadar aralıksız avrupa yakasına tren çekiyordu ama hiçbiri olmadı DEK yağışı gibi belli bölgeler faydalandı.
-
Sistem vorteks sistemi idi ama sonra çekirdek dağıldı çok ilginç bir şekilde vorteks dek e çevirdi. Asla vorteks değil bu DEK sistemi.. o yüzden vurduğu yerler kazandı. Konumum adına kış bitmiştir. Gerçi 24 Ocakta o efsaneden sonra bitirmiştim ama sistemi bitiriyorum diyim. Yağışlar da bitti zaten hiçbir şey alamadık 3-5 cm falan max
-
bizde yok ömer şu anda
-
Ömer konumun nerelerde ya biz burda bekliyoruz valla radarı hahah :D yağar mı buraya güzel
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Son uydu verileri ilk görüntülerden daha dar ve ufak bantlar halinde inişler olacak.
Hocam yanlış anlamayın konumunuzu şimdi gördüm sabah da konumunuza daha uygun bir tahmin yapmıştınız. Şimdi de yine oraya iyi şekilde gelmeyeceği için karamsar olmuş olabilir misiniz acaba
-
Son demler işte onlar tamamen bitmedi ama beklenen olmadı devamı yok yağış da kısa sürecek radar tamemen boşalacak
E hocam burada millet fos çıktı yazınca banlandı uzaklaştırma aldı.. üstüne kızdık ben bile kızdım ettim. Çok ayıp oldu herkese sizin için söylemiyorum