Bariz fark var
Karlakurek tarafından yazılan gönderiler
-
-
Azor iyi yükselemedi yine batılı diyen arkadaşlar malesef benzer cıktı gelecek
Net batılama var yine olumsuz yorumla foruma gelmişsin
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Arkadaşlar 100 kere söylendi meteociel de güncellenmeden paylaşılmasın diye neden böyle yapıyorsunuz.
Paylaşabilirsiniz yazıldı lütfen forumu takip edelim
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
GFS Kontrol iyi geldi -
Athena wriscuttern Hayırlı olsun ustalar
-
gem ve ecmwf dışında bütün modeller bozmuş gibi
Arpege hala bizle
-
Anlamadim sistem istanbul böyle gelse kac cm yapiyor
Boşver kardeşim yaşayıp görelim inan cm tahmini yapamaz kimse şu anda
-
Bunu yaşadık son saatlerde Allah büyük -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
O kadar yaygara yapıldıktan sonra bundan yaşandı -
Sabahki ECMWF gibi gelir umarım sistem
Ukmo - icon - gfs berbat... icon eu berbat
Arpege ve ECM kaldı...
Sosyal medyadan TV kanallarına kadar her yerde sistem geldi 30-40 cm haberleri de dolaştı. Yani yazık ki ne yazık... şu sistem şuradan giderse infial olur. 2021 hayalkırıklığı ile ölçülemez şu. Herhalde son 20 yılın en büyük kaçan lokmalarından -
Bence gayet iyi artık izobarlar bakın
Hocam bu güncelleme dün güncellenen GFS modellerine göre izobardan tutun yağışlara oradan çekirdeğe kadar berbat. Sisteme bu kadar az kalmışken bu denli önemli modellerin bu sapmaları yapması akılalır gibi değil
-
Sakin olalım kötü birşey görmedim ben
Hocam nasıl kötü bir şey görmediniz çekirdeğin gücünde azalma var konumundan dolayı ve gücünden dolayı yağış bırakmadı. 2.5 gün boyunca İstanbul'a vuran yağış 12 saate düştü... aynı modele mi bakıyoruz? Konumunuzdan dolayı İstanbul yazdım bölgecilik algılanmasın teşekkürler
-