Haydaaa hocam yapmayın şu anda bir sürü amatör yorumcu vs herkes geliyor dedi ama radar da şahane
Karlakurek tarafından yazılan gönderiler
-
-
MGM yoğun kar ikonunu yine koymuş hahah kaldırmışlardı
-
bende şaşırdım aşırı doğulu verince kandıra ile şile arası 60 65 km var diyebiliriz çok şey değişir tabi ama yaşayıp görücez
Aynen düşün ki bize 15 km batılı yetiyor 65 km çok farklı :D Avrupa yakası yeşil kütleye hazırlansın
-
tam şile merkeze inerse mükemmel görüntüler olur ama hiçbir model şile merkez olarak göstermiyor dediğin gibi olursa güzel olur tabi
Modellere göre batılı gelmeye başladı zaten son saatler için ama ısrarla Winter hocamız gündüz doğulu diyince ben oraya da yazmıştım çok doğulu verdiniz tahmini diye ilk tahminde.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam olur mu öyle şey ya Şile ile Kandıra ne kadar yakın olabilir. O kadar fark ediyor ki ikisi arasında olması.. Bir de belirttiğiniz gibi inme beklemiyorum güney batılı bir yönü var şu anda aşağı inerken düz inmesini beklemediğim için Şile Merkez gibi duruyor rotası
-
Melik Ahmet hoca Avrupa yakası etkisiz yer kalmaz dedi.
-
Göz iniyor aşağı Şileye doğru iniyor sanırım.. beklentim oydu ama ısrarla Kandıra vs yazılıyordu. Bakalım nereye inicek.
-
ICON avrupa yakasını yok etmiş wowww
-
Açık mavi de orta şiddette kar var
konumunu göremiyoruz ki istanbul yazıyor :D
-
bariz batılı geliyor göz şile veya şile beykoz arasına oturacak gibi.. bence daha ne olsun
-
Hiçbir öngörüm yok tek düşüncem Anadolu yakasının bizden daha çok etkileneceği yönünde
O zaten öyle ama her iki yaka da etkilenecektir bence tatmin edici olacaktır.
-
Ömer 1-2 saate koparız diyorum Ömer hazırlan :D
-
Batıdan Avrupa yakası Doğudan Anadolu yakası
Çekip kopardı vortexi oda dağıldı
Hocam valla şaka yapmayın herkes çok gergin :D
-
Vortex iptal yağış yok
?
-
Anadolu yakasında yaşayanlar Avrupa'dan az kar aldığında hemen kiskaniyorlar bi çekememezlik var. Anadolu yakasına her sene kar yağdı zaten. Avrupa yakası yıllardır kar yağmadı ilk defa bu sene yağdı ondada hemen yeter yağmasın diyorlar sözüm meclisten dışarı
Aynen öyle dostum sana yemin ederim vorteks dışında ona benzer 1 tane sistem yok valla hafızamda 0 konumum adına söylüyorum avrupa sahilleri zaten hiçbir şey almadı 2017 den sonra. ama bir vorteks yakaladık herkese dert oldu