Bir kere aldık ya öyle bir dilekleri var ki arkadaşların biz bir daha asla almayalım istiyorlar :D amaç o yani
Karlakurek tarafından yazılan gönderiler
-
-
Batılı gözüküyor evet GFS gibi
-
Her iki yaka da alır GFS gibi geliyor evet Winter'ın tahmini iyi ama yanlış anlaşılabilir. o tahmine göre çizdiği yerler dışı 0 cm e getirmiş. öyle bir şey beklemiyorum şahsen ki çıktı da öyle değil.
-
Yani geliyormu hocam model doğru biliyormu
Arpege yakın menzilde çok iyi tahminler yapar keza geçen seferki sistemde de vorteks konumunu doğru bildi. Geçen seferki vorteksin konumu da GFS gece güncellemesi bilmişti.
-
Arpege şov yaptı her iki yaka için de çok iyi ICON desteklenmedi çok güzel oldu her iki yaka için ŞAHANE
-
GFS şahane çıktı burada ICON'un hemen arkasından desteklememesi kritikti. Arpege de çok önemli şimdi
-
alakası yok nerde tüm modeller ama icon bariz doğuladı avrupa yakası 0 cm alır dedi
-
ECMWF konumumu yok etti.. vortex için
-
GEM ' i gördünüz mü arkadaşlar haftaya bundan daha iyi veriyorum demiş hahah
-
Arpege şahane bir çıktı sundu hem avrupa hem anadolu
-
Şaka gibi az önce kalktım vorteks vurmuş gibi olmuş konumum.. inanamıyorum olağanüstü kar var nasıl gelmiş acaba.. dün İTÜ WRF siyah bant şeklinde dek bandı gösterdi belki onu aldık
-
Arpege GFS ve İTÜ Wrf modeli de her iki yaka için çok güzel yağış vermiş arkadaşlar. Her taraf faydalanıyor. İnşallah kimsenin gönlünün kalmadığı bir sistem olur. Ben konumum adına beğendim. Ömer Sence nasıl ?
-
Doğru söylüyorsun ama haksızlığa gelemiyorum profil resminden arkadaşlar tanıyabilir belki😀
Hoş geldin o sitede 4 defa banlandım ben eleştiriye tahammülleri sıfır.. az çok hatırlıyorum.
-
Bugün avrupa alıcak diyorlardı DEK ama Silivri Çatalca bandı ilerledi sadece. yani Avrupanın batısı aldı. Akşam bir şey alırsak alırız. Sonra hemen anadoluya geçiyor yine alamıyoruz. Vorteks doğularsa onu da alamıyoruz.
-
Ömer Biz hiç alamadık ya şu deklerden alsak da sıcaklıktan eridi nolcak bugün böyle miyiz ben çok daha iyi bekliyordum bugün acaba akşama doğru alır mıyız güzel?