Bu vortex avrupa yakasından vurmaya başlarsa doğular mı sonra ocaktaki gibi öyle olursa 30 cm garanti olur
Doğular merak etmeyin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu vortex avrupa yakasından vurmaya başlarsa doğular mı sonra ocaktaki gibi öyle olursa 30 cm garanti olur
Doğular merak etmeyin
Arnavutköy merak etmesin o hat zaten her gelen sistemin favorisidir nolursa olsun. Arnavutköy bandı her DEK sisteminde çalışır. Yıldızı da o olur tabii.
bu sistemin yıldızını birkaç gün önce beykoz olarak düşünüyorum dedim bence bu sefer boğaz çevresi iş yapacak
Ben yıldızın yine arnavutköy olacağını düşünüyorum ve yine aynı güzergahta gider diye düşünüyorum son güne kadar değişir tabii
Vorteks günlerdir batılıyor önce anadoluydu sonra boğaz hattı oldu ve bir ara ECMWF sabah anadolu akşam avrupa veriyordu sonra boğaz hattına geldi. Şimdi ise hemen hemen 24 Ocak gibi. GFS de bariz batıladı. ICON-EU modeli de aslına bakarsanız doğulu değil. Yani Avrupa yakasından giriş yapabilir yine. Tabii ki son güne kadar değişir. Ben de kendimce 20-25 cm görür herkes diye düşünüyorum. Vorteksin vuracağı yer ekstra 30 cm alır veya fazlası.
Sanki günlerden 24 Ocak
Sabah vorteksi vermeyen GFS şimdi hem verdi hem de batılattı. Sanırım doğulu model kalmamış oldu eski güncellemelere kıyasla. Konumunu da beğendim herkese yarıyor. Ömer Bizim için şahane bir giriş vermiş GFS :D
Ömer 24 Ocak haritasını attın sanki :D
Ömer Bizim konum için beklentin nasıl yine bir anda sistemin şanslısı olur muyuz :D
Çok rahat 20'nin üzerinde,sorun cm hesabı değil,sen çok kesin konuştun,ben ona takıldım.Sana bundan sonraki tahminlerinde başarılar dilerim.
Küçükçekmece çok rahat 30cm üzeri yaptı. Hayatımda ilk defa bir günde bu kadar büyük örtü gördüm.
Ömer Ömer kalk Küçükçekmece kopuyor :D
Avrupa anadoluya değil anadolu avrupaya hareket ediyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Valla bu kadar dibimden sıyırırsa oturur ağlarım
Geçmiş olsun Sistem aşağı Piston aşağı anadoluya inmiyor gibi doğrudan Burdan Bursa