GEM
Karlakurek tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
UKMO Şahane -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Aynen böyleyiz -
Çok beğendim kusursuz
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
ICON'u görünce biz -
İstanbul son 8 senenin en iyi sistemine hazır mı?
Hocam beklentinizi bir cümle ile yazsanız ne derdiniz
-
Gfs diyagramdan da anlaşıldığı gibi senaryolarını oturttu. Ecmwf ens senaryoları ile hala mutabık değil. Gfs’nin diğer modelleri çekmesini bekliyorum
-
WRF EU : Zonguldaktan
ARPEGE : Bartından
GFS : Kastamonudan
GEM ve ENS : Sinoptan
ECMWF VE UKMO : Samsundan
Modellerin neredeyse hepsi İstanbul için batılı gösteriyor bir tek ECMWF ve Ukmo da doğu mevzusu var , onlar da geri dönecektir, İstanbul içini ferah tutsunEline sağlık çok güzel analiz 🙌🏻
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yağışlar şahane ecmwf -
Abi eyvallahta;
Ben gündüz “ECMWF’i UKMO yola getirir” yazdım diye uyarıldım.
Arkadaşlar beddua ediyor, sıcak diyor doğuya kayacak diyor, aynı tepki aynı kişiden bu arkadaşlara gelmiyor.
Aksine “sıcak çıktı bu” diyerek başka bir üyeyle münakaşaya giriyor. Dalga geçer gibi gene bir bölge bazı mesajı uyarmak yerine “küçük harfle yaz daha doğru olur” diyor.
Kusura bakmayın bu mesajla konuyu ve bu heyecanı meşgul etmek istemezdim ancak moderatörlerinizin objektifliğini bir gözden geçirin derim, teşekkür ederim 🙂Allah razı olsun kardeşim. Kendi bölge forumunda sıcak demeye devam ediyor. Ben de kendi diyagramımı görüyorum ortalama baya iyi durumda. İddia etmiyorum sallamıyorum. Bu arkadaşımız saçma sapan uyarı yedi sabah aynı kişiden dediği gibi ancak diğer arkadaş beddua edip defalarca o minvalde yazmasına rağmen gelip benimle takıştı. İnşallah gereken yapılır. Allah’a havale ediyorum.
-
Diyagram muhteşem
-
İstanbullular adına sevindirici bakalım sabah ola hayrola iyisiniz 😁
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Böyle batılattık ;))
-
Çok tuhaf şeyler görüyorum
2017 olur mu hocam istanbul
-
Biraz daha batılarsa İstanbul temsili -
DEK bantları