arkadaşlar iyi forumlar yağış akşam devam edicek mi ?
DEVAM 👍🏻
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturarkadaşlar iyi forumlar yağış akşam devam edicek mi ?
DEVAM 👍🏻
Komik mi
Valla hep biz izledik bugüne kadar ama size de gelicek merak etmeyin anadolunun kar almadığı sistem çok az
Ömer Ne kadar daha üzerimizde Küçükçekmece olarak ve daha ekleme yapar mı ?
Avrupa yakası bundan sonra ders almaz ders verir 👍🏻
Sıcaklık sorunu ortadan kalkıyor sanırım 1 dereceydi konumum şu anda -1 derece telefonumda.
Küçükçekmece daha hala mavide yeşil bile gelmedi aksiyon yarım saate en geç başlar bence
Ömer sarı kütle bize denk gelir mi
Makaraya gerek yok
Az üslup düzeltelim.Eksik aramak bulmak yazmak zevklidir bazı arkadaşlara.
Karlakurek sizde bu işin içindesiniz
Makara vs yapmıyorum sadece sitemliyim biraz ve üzgünüm yapacak bir şey yok kalpler kırılmasın
o zaman hakli olabilirsiniz ben bu sistemi 5 senedir takip etmiyorum.
5 senedir bu platformlardayım bu sistemi de iyi takip ettim dedim keşke okuduğunuzu anlasanız
istanbul Nüfus ve ya metrekareye düşen kişi sayısının en fazla olduğu ilçesidir bence.
Kendisi zaten gebzede oturuyor istanbulu bizden öğrenecek değilmiş :D
1987 falan yazıyordu 50-60 cm falan diyordu yanlıs değilsem?
O sürekli öyle yazıyor zaten bir ara tutturur efsane olur kendi adına :D
UsTaD abi senin konum kac cm
Size soruyor ki ben yalan mı söylüyorum diye arkadaşım konumum zaten 5-10 cm olsa yollarda burda ne işim var gider tadını çıkarır keyif yaparım Maalesef burada yollar tutmadı ve çamur içinde
Başından beri bizi takip ettiyseniz site ekibi olarak tüm bölge tahminci Arkadaşlarımız cm vermekten uzak durdu. Sistemin modelini degerlendirirken söylenmiş olabilir 87 yok 1929 felan diye de cm miktarı verirken temkinli olduk.
Anlaşamadığımız nokta bu işte öyle söylemler beklentiyi arttırır ve arttırdıktan sonra cm hesabı vermeyip düşürün beklentiyi dersek çelişiriz maalesef hiç bu söylemlere gerek yoktu hayırlısı
Dek yagisi nereyi vurur belli degil
Ben de o yüzden aldık şu an yazdım
He bu arada konumumuz aynı. Bunu da söyleyeyim.
Tamam işte ben de bekliyorum şu anda yolda 0 cm max çamur var perşembeye burdayım dediğiniz gibi gelsin şapkamı çıkarıyım