Perşembe'ye kadar İstanbul kar yağışlı, burda isyan edenleri o zaman göreceğim.
Hadi perşembeye kadar burdayım bakalım nolcak konumum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPerşembe'ye kadar İstanbul kar yağışlı, burda isyan edenleri o zaman göreceğim.
Hadi perşembeye kadar burdayım bakalım nolcak konumum
2017 mesela pendik diger ilcelere gore zayif kalmisti gibi hatirliyorum, hatirlayan bir arkadas varsa yazabilir.
tabi ki 2004u de hatirliyorum, suan ki zaten kiyas yapilabilecek bir sistem degil ama o sistemlerde bile diger ilecelere gore daha zayif kalan yerler illaki vardir.
Yani Pendik vs zayıf demişse o sisteme bu sisteme ne diyor kıyılar bilmiyorum artık.. Zayıf denilen ilçeler bile 15 20 cm gördü yapmayın lütfen
Burak hoca mini 87 den bahsetti biliyorum sistemin gelişi polarvorteksin çöküşü sogukların inişi 1987 yılına benziyor ama 87 deki gibi 10 gün boyunca siklonlonik kar istilası olmadı. Burda kastteğim kişiler başkası
Sonuç olarak bu tarz mesajlar bizdeki beklentiyi yükseltti onu demeye çalıştım
16 Ocak sisteminde en düşük karı İCON verdi ve icon kazandı. Bu sistemde de en düşük karı yine İcon verdi ve tekrar onun dediği oldu. İcon ne derse o dur bundan sonra.
Keşke dediği gibi gelseydi İCON dediğinden bile az verdi hatta yok verdi ama en başarılı İCONDUR GERİSİ FASON
25 Şubatta kimselere söz verelim mi hocam ?
Herkese günler öncesinden başka platforumlarda, TV de felan yok 50 cm kar yok 1 metre kar yok 1987 kışı diye diye algı yaptılar. İnsanların beklentisi daha çok oldu şuan yagan karda eriyince ister istemez sitemkar oluyor. Haklı bir sitem. Ama her zaman bu sistemlerde 30 cm verdiyse beklenti 10 - 15 cm olsun her zaman biz bunu söyleriz.
Şu anda burada cografyaciburak beye de mi algıcı diyorsunuz kendisi mini 87 yazıyordu sürekli çünkü :D yalansa yalan desin herkes ve yine 6 Ocak 2017 sistemine abi çektirir vs diyorlardı algıcı kim oldu şu durumda
Arnavutköy vs fotoğrafları geliyor gerçekten çok üzgünüm konumum adına.. 4 yıl geçti yine sistem alamadık 2017 den beri hiçbir şey yok
hiçbir şekilde tutmayan bir kar var yollarda konumumda.. çimlerde arabalarda vs tutuyor yollarda cıvık çamur gibi sürekli.. Modellerin kar haritalarına göre konumum en aşağı 19 - 20 cm gözüküyordu üzücü
Benim konumumda Küçükçekmece benim için güzel sistem çokta gözüm yok mutluyum ben
Beklentiniz 2 cm di sanırım.. çamur gibi tuttu he artar mı inşallah bakalım ama şu ana kadar hayal kırıklığı..
Konumum 2 cm çamur gibi kar var tutmadı bile doğru düzgün.. benim adıma YAZIK bir sistem
Konumum adına çok yazık bir sistem maalesef.. beklentim düşüktü ama bu kadarı da hayalkırıklığı oldu. Daha yeni kar tutmaya başladı şimdi de sıcak cephe geliyor iphone havadurumu da şimdi 11-12 yi yağmura çevirdi yazık çok yazık.
990 mb sayesinde dengelendi. ama kısa sürüp gidiyor. Ben avrupa yakası için olumlu bişey görmedim. Gören var mı arkadaşlar sistem süresi kısıldı. Soğuklar kısıldı.
30 cm kar verecek bir güncellemeye bile laf yapıyorsun bugünden beri.. okuyan arkadaşlar da kötü güncelleme vs zannedebiliyor bu tarz yorumları bu sayfada yapmayalım yanlış anlaşılma olabilir lütfen rica ediyorum
Abi çok haklısın. Ama ben daha çok bekliyorum şahsen kendi bölgeme. Allah daha çok versin abi :D
Size 15 falan yağarsa bil ki istanbulda örtü olmaz merak etme :D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tablom bu hatta dekler hariç sadece 20 sine kadar olan tablo dekleri de eklersek şöyle 40 cm zorlar gibi.
Esenyurt 10 cm hahahah
Direk olarak ana çıktının 2m sıcaklıklarına bakarsak hem kendimizi hem diğer arkadaşları yanıltırız çünkü şu anda ana model olarak böyle gelicek deseler bile geçen sistemden yağışın veya soğuğun dedikleri saatlerde giremediğini gördük bundan dolayı tek çıktıdan 2m sıcaklıklarını yorumlayıp sağlıklı bilgi alamayız neyse o anda görüyoruz sistemi