Ben hernagibir siteden bakmıyorum.Tüm modellere bakıp öyle yapıyorum bu işi .İşin içinde biraz matematik de var:D.Atayım sana özelden.
Olur Başkan 1 yıldır kar görmedik heycanlıyız
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen hernagibir siteden bakmıyorum.Tüm modellere bakıp öyle yapıyorum bu işi .İşin içinde biraz matematik de var:D.Atayım sana özelden.
Olur Başkan 1 yıldır kar görmedik heycanlıyız
Senin konumuna baktım az önce Pazar gecesni bekle sen bence
.Öncesinde sıcaklık çok değişecek. Ağırlıklı yağmur olmak üzere 15 16 17 kky kar yağmur arası değişkenlik gösterecek.Pazar gecesinden itibaren yağış yerini kara bıracak.Pztesi Sali ara ara şidettini artırarak devam edecek.
Başkan sitenin adını bana atabilrmisin rica etsem
Ecmwf 19 unda Kar vermis
Ben değerlendirmeyi yaptım dostum.Bölgenin konumunu baz alarak.15 i kar görürsün büyük ihtimal.
Abi uludere ilçesine mi baktın
Mkaymaz21 Abi ayın 15 de yağmur gözuküyor konumuma 18 kky gözüküyor
Bu sefer soğuk var yağış yok
Sağlık olsun
Ayin son haftası öyle ya da böyle bir seyler alacağız. Sibirya güneydoğuyu seviyor çoğu efsaneyi Sibirya ile yaşadık. Hatay civarı bir siklonla mükemmel kar yagislari alacağız bu da burada kalsın.
14-15-16 ocak ta şırnak kar sınırı 800 metreye inermi
En yüksek;5,1
En düşük:1.5
Mkaymaz21 Abi Ecmwf de düzelme var galiba
Öyle demeyelim, gençler kalecisi ilk maçına çıktı yanlış duymadıysam, tecrübesizliğindendir.
kaleci dediğin 1 hata yapar 2 hata yapar özellike as kalecisini bu maçta oynatmayarak gençelrbirliği polemiği başllatı
60' dakikada 6 gol yiyen Gençlerbirliği kalecisi Ubeyd Adıyaman 1,5 sene galatasaray'da oynayan Falcao'dan daha yararlı çıktı
Akşamki güncelleme soğuklari geç sokuyor maalesef.Doğu akdenizdeki ab patlaması iyi gelişme ama şuanki duruma göre doğu anadoluyu kara gömer
Abi windy den baktım benim konumuma yaklaşık 100 cm kar vermiş gfs
Mkaymaz21 hocam sistem böyle gelirse şırnak ta kar sınırı 800 metreye inermi
Tebrikler takım :kas:
Bala Kazandınız Ama olsun tebrikler