DOMAGOJ VİDDAAA 1-0
MEHMET73 tarafından yazılan gönderiler
-
-
MEHMET73 kardeş ben kar kış severim, perişanlığı severim, yolda kalınca mutlu olurum sırf bundan 1500 rakımda ikamet ediyorum yine yağmıyor, başkan bişey demiyor sen söyle ben nerelere gideyim
Sen en iyisi bitlis tatvan da mutlu olursun olmasa hakkari olur
-
bizim burda 100 metre daha yüksek olsaymış kar yağarmış şu anda dondurucu bir soğuk var -8 lerde
-
İlk yarıda gustvo yu atsa bunları konusmicaktık
-
fenerbahçe için üzülüyorum adamlar iyi oynadıklarını zanediyorlar yarın birgün bir avrupa takımına karsı böyle oynarsan fark yersin
-
İlk yarıda gustavonun net kırmızı kartı geçitirildi ve maç burlara geldi :alkıs: :alkıs:
-
Türkiye Futbolu Bu Hakemlerle Biryere gelmez adama faul yapılıyor adam kırmızı görüyor
-
Hakem dağıldı,
Spiker yırtınıyor ne varsa ortada,hala var niye VAR anlamadım.
Adam daldı değmedi bile,ama kırmızıyı yedi,ayakta kalan yaptı müdahaleyi.
abi 3 oldu bizahmet atsınlar
-
:'D
Abi altaya dikkat etsinler ceza sahası dışında elle oynamaya alışkın nede olsa kart görmüyor
-
Hakem üst oynamış galiba
-
-
İnşallah inşallah
ülke rahatlar ne bu kuraklık
-
MGM OCAK ORTASINA YURDUN SADECE DOĞU KARADENİZ VE AKDESNİZ İN BATISIN HARİÇ YAĞILARIN MEVSİM NORMALERİNİN ÜZERİNDE OLACAĞINI SÖYLÜYOR
11.01.2021 - 17.01.2021
-
Beşiktaş ta başakşehiri kötü kadroyla yenmişti önemli olan kadro değil önemli olan yüreğiyle oynamak
-
Gecen yaz ordaydim Cizre merkezden daha sıcak dediler
Değişik güzel bir sehir. Nuh un Gemisinin tufandan sonra Cudi Dagına oturulduğu soylenir :olumlu:
bir gün uludere veya beytüşşebap a bekleriz ama kışın