Bugünki GFS çıktıları çok önemli hale geldi yoksa Güneydoğu efsanesi mi geliyor
hocam bizim çol iklimine sahip cizreye bile örtülük kar vermiş inşallah bozmaz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBugünki GFS çıktıları çok önemli hale geldi yoksa Güneydoğu efsanesi mi geliyor
hocam bizim çol iklimine sahip cizreye bile örtülük kar vermiş inşallah bozmaz
Ecm 19-20-21 çok iyi çıktı izobarlar çok iyi.Çok iyi kar alacaksınız diyor.Böyle gelirse ecwmfye göre 17 de kar başlar diyor 18-19-20 devam eder hatta 21 e sarkar diyor ecm.Haydi inşalllah.
hocam ecm ateş ediyor inşallah bozmaz
Hocam gelirse ohal ilan edilir !!
GEFS Control Böyle
Ne diyo bu
bu arada konyaspor un eksik beşiktaş karşısında isabetli şutu yok
Aynen adam orda welintonu çekiyor ama herhalde çekip hemen bırakıyor diye vermedi
Haklısın ama vermesi lazımdı var neden var :?: :?:
Yaklasık 70 dakika boyunca 10 kisi kalan ve 1 tane net penaltısı verilmeyen besiktas zorlu maçtan 3 puan alıyor tebrikler :kas: :kas:
CAN hocam bizim bölge sibiryadan etkilenir mi
Luiz Gustavo yok!
Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Galatasaray derbisine saatler kala dizindeki ödem tam olarak inmeyen Luiz Gustavo için kararını verdi.
Tecrübeli yıldız takımın hocasına oynamak istediğini belirtse de Erol Bulut yıldız ismi maç kadrosuna almadı. Gustavo'nun, dizindeki ödem tam olarak geçmediği için rahat hareket ettiremediği öğrenildi. Erol Bulut da yoğun maç trafiğinde Brezilyalı oyuncuyu riske etmek istemediği için kadroda yer vermediği belirtildi.
Rüyamda derbiyi 90+6 da yediğimiz golle kaybediyorduk golü Babel atıyordu çok korktum apar topar kalktım
Ben bile bunları görüyorsam Erol Bulut ve Fatih Terim neler yaşıyordur acaba
Çok önemli maç bence berabere biticek ama güzel maç olacağı belli gustavonun durumuda çok önemli fenerbahçe adına
CAN hocam yarın şırnak ta kar sınırı kaç rakım olacak
Ben oynanan oyundan çok 3 puana bakarım sezon sonunda oynanan oyun değil şampiyonluk ve 3 puan konuşulur
Çok iyi oynarsak ve 3 puan kaybedersek benim icin pek önemi yok o iyi oynanan oyunun
haklısın ama beşiktaş galatasaray ve trabzonspor maçlarında böyle oynarsa onlar affetmez
Ben de öyle dedim zaten. Ama şöyle bir gerçek var. Sonuç olarak değerlendirdi mi?
haklısın ama siz mesut tan önce gustavo yu merak edin yoksa işiniz çok zor gustavo çıktı hatay 2.yarı nasıl oynadı