Hatay bu maç değil 3 13 puan haketti. Mesut un ilk topla buluşması golle sonuçlandı.
Bunu yazarken bupenza
fenerbahçe top mu oynadı bügün hatay fırsatları değerlendirseydi 4 5 olurdu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHatay bu maç değil 3 13 puan haketti. Mesut un ilk topla buluşması golle sonuçlandı.
Bunu yazarken bupenza
fenerbahçe top mu oynadı bügün hatay fırsatları değerlendirseydi 4 5 olurdu
MEHMET73 bakın. Öncelikle kelimelerinizi seçerek kullanın.
Hocam kötü birşey demedim dediysem kusura bakma ama hatayspor bu futbol la fb yener dedim
Ligin sefiri gelooooop
Başkanda ticari zeka var. E para da var. İşi bitiriyor istediği biçimde.
Hocam zeka var ama oyun yok kayseri maçı hariç fenerbahçe büyüklüğüyle kazandı fb de ışık yok
Mazidagindan arkadaşlar aradı kar başlamış
hocam sırnak ta yağıs ne zamana kadar sürer
Konumumda kar erken başladı
şu anda şırnağın uludere ilçesinde kar tipi halinde inanılmaz bir şekilde yağıyor konumumda ise şiddetli yağmur var
en yüksek:10
En düşük:1.5
Mkaymaz21 hocam pazar günü kar ihtimali sürüyormu
Şubatta gelecek sistemde Avrupa riskini ben fazla düşünmuyorum İngiltere Fransa üzerine çökecek bir azor bekliyorum umarım yanilmam
Hocam yani bizi etkiliyecek dimi
Şuanki görüntüde çok zor görünüyor.Pazar sabahi kar ihtimali biraz daha yüksek.Gfs düzelme eğilimini gösterdi.Cok takip edemiyorum ecmwf bizim bölge için daha iyi görüntüler sunuyor.Dedigim gibi senin konumun için şuanki görüntüde pazar sabahi hariç diğer günler kar için çok zor.
hocam pazar sabahı yağıs nasıl
Mkaymaz21 hocam konumuma kar görünüyormu
ANLIK GÖRÜNTÜDE Mardinin yüksekleri için örtü ihtimali mevcut(15-20cm). Diyarbakır'ın kuzey ilçeleri(hani Ergani Kulp Çüngüş Lice) 20-25cm civarı örtü alacak miktara takılmayın değişebilir.Sirnak ve Siirt merkez inşallah örtüye kavuşacaklar.Pazar günü belirttiğim yerlerde rüzgar hamleleri 40km civarı olacak olacak (tipi).
Hocam şırnak şenoba köyüne yağacak mı bakabilirmisin
hocalarım ben yeni telefon alacam da huawei p20 lite almayı düşünüyorum sizce nasıl oyun oynama açısından