850 de - 4 girmesi kar için yeterli bu sistemde
Gor(H) eleli tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bence semih hocam ilk sistemi kafasında yazdı çizdi şimdi ikinci büyük balığın peşinde:) Yakın zamanda da bize müjdeyi verir
-
Efsane semih i bekliyoruz
-
Gfs sabahki gem e benzedi Karadeniz adına daha da güzelleşecek
-
Bir Giresun lu olarak tansiyonum yükseldi
-
Balkan sistemi deyip kestirip atmak da bence yanlış balkan sistemleri de bizleri etkileyebilir kaldı ki önümüzde 2 salınım var, ikinci salınımda bölgemizi ciddi şekilde etkileyebilecek bir potansiyel mevcut. Ben 18i 19 a bağlayan gece özellikle de 19 u 20 ye bağlayan gece bölgemiz adına çok güzel şeyler bekliyorum ek olarak sistemin gfs modelinin gösterdiği şekilde gelme ihtimalini daha yüksek görüyorum hayırlı akşamlar
-
Doğu Karadeniz için cılız bir kar örtüsü alacak demek doğru bir ifade değil gfs gibi gelirse voleyi biz çakarız ecm gibi gelirse de yine tatmin edici bir örtü alırız
-
Semih hocam niye biz en şanssız bölgeyiz gfs hem süre olarak uzatıyor hem de iyi dek veriyor bize lütfen yorumlar mısınız doğu Karadeniz kıyıları için
-
Hocam sistemin en şanssız bölgesi doğu Karadeniz demişsiniz sizlerin düşüncelerine saygı duymakla birlikte doğu Karadeniz için tekrardan bir değerlendirme yaparsanız çok mutlu oluruz zira gfs öğle güncellemesi bizleri umutlandırdı