Geçmiş olsun
Snowreis41 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Evet sistem ülkemize giriş yaptı. Yalnız beklenenden çok hızlı bir hareket söz konusu. Sanki acelesi var, bir vur kaç sisteemi gibi. Tam soğukla yağış çakışacak derken yağış azalıyor doğuya doğru hızlıca çekiliyor ve ardından hava toparlanıyor.
Kardeş trollük mü yapıyorsun anlamıyorum bir kere de bir şeyden memnun ol.Ülkeye yağış,kar,soğuk geliyor ona bile burun kıvırıyorsun.
-
Tutanlar hep erimiş ya saf kar yağmura dönmüş:(
-
Çatılar ve çimenler beyazladı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı olsun hepimize gözümüz aydın Allah göremeyenlere de nasip etsin en kısa zamanda
Amin inşallah bu son kar yağışı değildir bu sezon için
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Körfez rakım 40 civarı anlık bi de lapa lapa yağıyor çok şükür
-
Körfez gol haberi
-
Bu sabahki modeller ileriki günler için çok fazla bir umut vaat etmedi. 2-3 günlük bir soğuma yaşandıktan sonra hava toparlanıp ay sonu ve ay başına doğru kısmen bir Afrika yaşama ihtimalimiz artıyor.
vol2 bu arkadaş
-
Kocaeli merkez tırt:(
-
Hoşbuldum hemeşehrim naber nasılsın
İyiyim hemşehrim sen nasılsın?
-
İyi akşamlar abilerim, kardeşlerim kışa giriş yapmaya başladığımıza göre ben de yuvama döneyim dedim herkes iyidir umarım
Hoşgeldin hemşehrim
-
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar.
Aleyküm selam başkan
-
-
Aleykumselam Snowreis41
İyi günler HS ailesi
Hayırlı akşamlar
-
Selamün aleyküm havaların sesi ailesi