Hafif sulu kar ve şiddetli rüzgar var.
Snowreis41 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sıcaklık 3.2 derece anlık
-
Snowreis41 Sizin oraya 30 gelcek gibi ihya eder 5 dkda sıcaklık sorunu da kalmadı artık çok fazla
Valla balkonda bekliyorum buyursun gelsin
-
Yok mu gol haberi hemşehrilerim nöbetçiyim dışarı çıkamıyorum -2. kattan 🥺
Malesef hocam şimdiye kadar hep yağmur arada graupel attı.Akşama doğru olabilir belki.
-
Snowreis41 Radara bak 1 saat sonra gelecek gibi bir şeler ne diyorsun
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Athena bizim 2021 vol 2 olmayacak galiba
-
İstanbul'un patlatmadığı model kalmadı
Bunun daha dekleri var o zaman görüşürüz
-
Athena körfez de bir halt yok yine.Rakım az benim ondan herhalde.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sıcaklıkta çaktırmadan düşüyor.
-
Yanlış hatırlamıyorsam 2021 sisteminde de böyle bir şey olmuştu sonrası coşmuştuk.
Tarih tekerrür eder mi bilmem
-
Anlık graupel attı
-
Hayırlı olsun herkese.Biz şakır şakır yağmura devam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Odesay hani örtü yoktu bak istanbul şimdiden görmüş bile