ALLAH rahmet eylesin.cok genç yaa.cok cok üzücü..allah ailesıne sabır versın....
mavi3434 tarafından yazılan gönderiler
-
-
yolunuz acik olsun.evlenip coluk cocuga karisinca,zor oluyor bu isler..sizi cok iyi anliyorum..
-
15 22 mart nedır oyle?waw yanı.
-
ortalamalarda dusus devam edıyor 25 subat ıcın
-
o ull batı karadenızden ınse harıka olur.karadenıuz yıne en ıyı sekılde yaralanır ama marmara ıcınde harıka olur bu sefer..karadenızın hıc bır kaybı olmayacagı gıbı,sistemın suresıde artar..her acıdan daha karlı yani
-
italyada da br numara yok.kuzey kesımlerı ıcın evet ama cogu yerınde kar degerlerı bıle yok.
-
e hıcam normal yani.bızım koordınatlarımızın gercegı bu zaten.yavas yavas bahara gecıs yapacagız.bu arada acaba ıtalyanlar gelooo dıye bagırmaya baslamıslar mıdır?nereye sıstem ınerse ınsın,dunyada sadece ıtalyanlar geloo dıye bagırıyor.
-
çook degısır cok.120 den sonrası tamamen yazı tura artık gunumuz atmosfer kosullarında.tamam cok soguk var ama kupkuru yanı.bır halya yaramaz cogu yerde.bıze gelsınkı nem ıle bulusup kar yapsın yanı:)
-
vade cok uzun hocam.eger gercekte boyle bır sıstem varsada 40 takla atacak daha. olası 25 sıstemı ilk hedefımız olsun.gerisi ALLAH kerim.
-
sınoptık cok kotu degıl aslında.ab nın dogulamasıyla güzel soguklar bızede ıner..
-
ileri gıttıgım yok..elestırıye acık olun.üst makam alt makamı elstırebılır ama bızler sureklı meee lıcez dıye bır tavır olmaz umarm bu sıtede.bızlerın bır cogubun buraya gelme sebebi zaten bır ıncekı malum sıstede bu tur muameleler.ıyı aksamlar
-
yazacak bır sey yok sınan hocam.ben gereklı kısıye dusuncelerımı yazdım .saygılar selamlar
-
mavi3434 2 gun sonra sistem zayifladiginda bu yorumlari gozden gecirelim
eren bey sız anlamadınız benı sanırım.begenmeyen cıksın gıtsın lafı uzerıne bunları yazıyorum..ustelık bunu yazan son 3 yıldır hıc bır tahmını tutmayan bırı yani.valla kusuruma bakmayın bunlar gercek.hakaret yok burada.saygılar
-
bız burak beyın tahmının basarılı olup olmadıgını degıl de begenmegen cıksın gıtsın cumlesının sacmalıgına hayıflanıyoruz.mılletı suslu abartılı kelımlerle sıstem beklentısının ıcınne sokmak son 2 3 yıldır moda oldu zaten artık.Sınan bey cok ornek bır tavır sergıledı burada.yanıldıgını kabul ettı ve basımın ustune tac ettık.
-
ben begenmedım mesela ne olacak sımdı yanı hocam?kartal sahılse 1 cm tuttu.sureklı ıddaalı laflarınız var tahmın yaparken ama kusura bakmayında hep fos..begenmegen sıteden cıksın gıtsın falan komık kacmıs baya.