control de iyi yömde ilerliyor
kontrol kacıncı saat de şu an?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturcontrol de iyi yömde ilerliyor
kontrol kacıncı saat de şu an?
2. soguklar daha batıdan ıner ınsallah.yıne karadenız aynı seklde faydalanır ama cok daha genıs alanı da kapsamış olur.gercı daha gelme ıhtımali cok fazla degılvadesınden dolayı.13 sıstemıde odaklanalım önce.
paralelde ızobarlar sahane..sogugun gücü kadar izobarların uzanısıda cok önemli oluyor sıstem sırasında.
paralel kötü mü
bu sene en basarılı gem zaten bana gore.15 ocak sıstemıde gem hıc bocalamadan uzun vadeden getırmıstı sıstemı.
Sonuç aynı ama sonucun ne olacağına dair ipuçları veriyor modeller. Bize de eğlence çıkıyor. Aslında kar yağmaması fazla umruma değil. Yağmur yağsın yeter. Ben sadece model takibi yapmayı seviyorum?
kıs mevsımındeyız.kar kovalamak tabıkı öncelıgımız su an ama olmayıncada olmaz.ne yapalım yanı dımı.önce saglık..
en ıyısı abd yı ızlemek.adamlar art arda 3 sıstem alacak hemde dondurucu sogukta.
abd ye ınen sogukların bıtmesını bekleyelım derım...sorunların cogu bu sebepten.
Bedava para istemeyen de ne bilim ??
ben mesela.
ötelene ötelene martı bulur bu iş:)ben daha cok yagıs kovalıyacağım artık.kar gelırse surprız olsun.
kotu bır sey demedım.cok kotu bır guncelleme.hıc bakmaya bıle degmez.bu yuzden en guzelı uyumak ve unutmak:)
bir sey cıkmaz ordan.yat uyu en güzeli.300den sonrası her saat güncellense bıle degısır.iyi geceler
bu sekılde ınemez zaten..
h.içi gece guncellemerı sakin olur.malum bır cok kısı erken kalkıp işine gıtmek zorunda.
olmayan azoru yukseltmeye başladık artık