ilginç hemde çok.ok bilmiyordum.tesekkurler
mavi3434 tarafından yazılan gönderiler
-
-
ALLAH ALLAH kısı ısmı neden sılındı acaba.Yasak mı bu sıtede acaba adının yazılması?
-
X bey bugün yayınladıgı vıdeosunda 15 20 gun onceden sıstem geliyor dıye ortalıgı yaygaraya verenler hakkında uzun uzadıya bır konusma yapmıs.cok begeniyorum bunyamın beyın tavrını
-
kiyilar foss.yuksekler cosar boyle gelse bile.
-
bu kadar buyuk beklentiye sokacak ne olduki ay ortasi icin,ya da 12 13 u icin?50 guncellemenin 2 ya da 3 unde sistem verdi sadece.
-
semıh bey saygılar.sıstem efsaneye dondu derken trakya ozelınde mı yoksa yurt genelınde mı.?
-
tesekkurler hocam.dusuncelerım monotom beye özel degıldı zaten.kolay gelsın
-
Can bey amacım oturdugum yerden bos elestırı yapmak degıl ama 1 ay sonrası ıcın kesın bır dılle gelecek demeyı ben dogru bulmam.1 ay sonrası ıcın kesın kelımlerlerle tahmun yapılmıyor dıye sıteyı de kapatmaya gerek yok.bu sıtenın en gızel yanı,yonetıcı kadrosundakı ınsanların saygılı tutumları.olması gerekenı yerıne getırıyorsunuz.elestırıye acık olmanız uzun vadede bu sıstenın lehıne olacaktır her zaman.
-
sıstem anı bıle degısken bır atmosfer yasıyoruz.2 gun sonrayı bıle kestırmek ımkansız hale geldı neredeyse.subat bası ıcın kım ne derse yazı tura gıbı bır seydır.akustık dedıgınız sey de buna dahıl.rus ruletı gıbı bır sey bu.tahmıncılık boyle bır sey degıl.bana kızmayın.sadece hafıfce elestırıyorum.
-
Bence heyecanlandirir.sanki her sene 4 5 defa 30 ar santimlik kar geliyor.4 yil gecti.
-
Sisteme 24 saaten az kaldı diyebiliriz artık batılamaz.
Neden batilamasin?24 saat kaldi diye degisemez diye bir kural mi var..dun aksamki sistemde bile yapilan tahminin cogu tutmadi.kiyilar havada bile goremedi neredeyse.
-
gfs insan yapimi bir bigisayar.insani niteliklerle elestiriliyor burda cogu zaman.hafif komik geliyor bana..
-
ben kotu bir niyetle yazmiyorum.bu oynak atmosfere hic guven olmaz.tek dilegimiz beyaz gelinlige kavusmak ama cok zor bu senede..
-
Yahu bu sekilde gelsin sabah aksam gobek atar millet.sinan bey hic bir geri sunmadan uzun zamandir akustik diyor.saygi sunmakla beraber tarzini ilginc buluyorum.elinde patlamaz umarim degerli hocamin
-
ocak ortasi gelmesi kesine yakin olan sistemde,su anki goruntulere gore kiyi kesimlerin havada bile kar gormesi cok zor iken yine kiyi kesimlerde ortu olusmasi imkansizdir.cok abartiyorsunuz bazilariniz.haa uc ve yuksek kesimler ihya bile olabilir..