sallama serbest mi burada.
mavi3434 tarafından yazılan gönderiler
-
-
ama sinan bey kesin gelecek diyor..
-
en dusuk 0
en yuksek 11
-
sıstem geld de efsanesı kaldı.
-
bu sezonda kiyilar havada bile kar goremeyecek..tarih yazilacak
-
teknik kelimelerle bogmak degil ama bir kac gorsel ile desteklemekten bahsediyorum aslinda.yani mesala neye gore ocagin 2.yarisi sert sistem bekliyorsunuz.sadece ornek verdim.hem yazinizi en azindan bir kac gorselle desteklerseniz cok daha profesyonel bir hal alir.siteye yeni gelen insanlarda cok daha guzel etki birakir
-
bakin kesinlikle kotu niyetle yazmadim ama ben yinede dedigimin arkasindayim.Tahminler neredeyse 3 hafta sonrasi 1 ay sonrasi icin..tesekkurler.zaten mecbur degil benim icin veri ile desteklemeye ama bende fikrimi soylemek istedim.tesekkurler
-
Elinize saglik da hic bir veriye dayandirilmayinca ne bileyim fazla amator kaliyor.ayni sebepten dolayi tahminden cok temenni gibi duruyor..
-
cnnturk den berı tanırım kendısını.az yazmadık oralarda hep beraber..allah yolunu acık etsın.gunun bırınde darısı basıma insallah.iyi geceler
-
O ssitemci ben değilim. Yaşı 45-50 yaşlarında olan sistemci efsanesemih de çok iyi tanır kendisini.
sızın olmadıgınızı biliyorum hocam..onun yazma tarzı baskaydı..umrım ıyıdır o da..
-
Sedat agabey vardı bı de.sıstemcı rumuzuyla dımı.cok sey öğrenmısımdır kendisinden.su an nerelerde bilemem.
-
elestırınız guzel ama özüğrlü kelımesı hiç şık degıl.özürlü kelimesını o anlamda kullanmak cok yanlıs.engellı ınsanlarda ınsandır.unutmayınız!!
-
hocam daha bugun üye oldum.çok hakim degılım ınanankı.ayrıca tamamen ıyı nıyetle sordum sorumu.en gelısmıs bılgısayarlar bıle artık 48 sonrasını zor gorebılıyorken,biz insanoğlunun tahmınlerde sapmaya ugraması cok dogal bır sey bence.Atmosfer eskısı gıbı degılkı..kendısıyle çelısıyor artık.
-
hocam ben sadece bellı bır gun tarıhı verdıgınız ıcın merak ettıgımden sordum..zaten ıkı secenek vardır.ya tutar ya tutmaz.tesekkurler,basarılar.
-
fazlasıyla idaaalı bır tahmın.basarılar ve ınsallah ama bu tahmınınızı destekleyen bır doneniz var mı acaba?