Diagramda çok güzel kar yağışları görülüyor birçok şehir için nerede yahu bu iç Anadolu ahalisi bir ben mi konyadaym 😂
siverek82 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Çok sessiz bi konu Niğdedeyim kar görür muyum acaba Eren hocam
-
Harunsalman kardeşim yarın Siverek ne olur sence?
-
Sen sıkı çalış
ALLAH ın izniyle sınavlarını geçtin say
İnşallahhh abii çalışmak lazım bide kısmet olması lazımm
-
-
Çıkmış sorulara bakarak tahmin edilir
Çalışmak ve duadan başka bir şey gelmez elden
O zmn plissss bana bol dua
-
Spotifyda herhangi bir şarkı açıyorum ve peşinde sürekli aynı şarkılar çalıyor eskiden bu şarkıyı engelle seçeneği vardı şimdi yok bu şarkıları nasıl engelleyebilirim
Onu bilmiyorum da bu kpss işi çok zor napıcaz bunu ahshdh Sinan abi çıkacak soruları önceden tahmin edebiliyo musun Sinan
-
Sistem çok güçlü. Bu haliyle Gaziantep'e rekor kar yağışı görülebilir. Aynı zamanda Kilis ve Diyarbakır'da da yoğun kar ihtimalleri mevcut.
Umarım bozmaz
-
Sistem çok güçlü. Bu haliyle Gaziantep'e rekor kar yağışı görülebilir. Aynı zamanda Kilis ve Diyarbakır'da da yoğun kar ihtimalleri mevcut.
Diyagramlar kötü
-
Tahmin ya hani adı var sana inan diyen oldu mu kesin olacak diyen oldu mu? Olur olmaz orası Allah'a kalmış önce bı saygılı olmayı öğren karşındaki kişi kim olursa olsun böyle bir platformda bu şekilde konuşamazsn ayıp yaptığın
-
-
Kardeşim merhaba. Bugün ve yarın için yağış söz konusu, Cuma cumartesi günleri sıcaklık eksili değerlere düşecek kar alırsınız özellikle yüksekleri kar görür. Rakıma göre de değişir. Sizin rakım kaç ?
1100 kusur
-
Yasin71 hocam Niğde için tahmininizi alabilir miyim 15 ocağa kadar burdaym adam akıllı kar görmedik
-
Maşallah Nisan'da kar tadı Siverek
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Adana’da 5.2 büyüklüğünde deprem olmuş
Adana mı? Hatay değil miydi