Çok güzel görüntuler var Allah'ın izniyle tüm bölge kar acısını ckartacak gibi inşallah bozmadan güçlenerek gelir bu sefer
siverek82 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sinan hocam toplam yağış ve kar var mı g.dogu da hasret bitecek gibi
-
Ecmwf ısrarla gömüyor
-
Valden voltran Bu sistemde Sıcaklık merkezde sorun olmadığından kar haritalari ilk defa doğru sayıyı verecek.Hatta min değer olacak Gözün aydın ustam.
Hocam gfs son güncellemelerde pek yağış vermiyor gibi sizce ab nasıl bı yol izleyecek
-
Ayın 18 19 için güzel kar yağışları gözüküyordu gfs birkaç güncellemdir bozuyor temennimiz yağışların fazlalaşmasi yönünde zira soğuk olarak bi sıkıntımız yok bölge olarak
-
Aranızdan bir vekil bulamadık bölge sorumlusu olması için üzücü ...
Maalesef hocam
-
Kar haritaları bana hiç güven vermiyor hayal gibi geliyor bana sürekli
-
Niğde için 13 ünde örtü oluşacağını düşünüyorum kardeşim ama cok beklentiye girmemek üzere
inşallah hocam
-
Hocalarm Niğde için değişen bı durum var mı diagram fena değil keyfimizi yerine getirecek güzel bı kar alır myz acaba bu mübarek final haftasnda
-
Şu an yatışa geçtim, yarın detaylı konuşuruz bakarız kardeşim inşallah 🙏
İnşallah hocam hayırlı geceler
-
siverek82 abiler yattı sanırım
Daha iyi veya daha kötü bilmem ama bende baktım güzel yağışlar var kar olarak, sıcaklık sıkıntısı da yok... Çarşamba geceden sonra şov başlıyor görünüyor ..
Ama ben basitten bakarım,ona da sende zaten bakmışsındır meraktan da olsa .
Kat kat fazlası olsun inşallah..
Cansnz hocam.. Muhtemelen diğer hocalarmz da uyumuştur benim yarın finaller başladığı için böyle geç saatlere kaldım.
İnşallah tüm ülkemiz hayırlı bı şekilde kar yağışına kavuşur.
-
Hocalarım Niğde için son durumlar nasıl biraz daha iyileşme var gibi
-
23 yaşında kuzenimi kaybettim trafk kazası dualarınızı bekliyorum
Başınız saolsun Allah mekanını cennet eylesin inşallah
-
Burası ecmwf gfs yorumlama sayfası değil mi?
Bı an yanlış sayfaya girdim diye bı kontrol ettim herkesin konumu için yoneticilerimiz konu açmış durumda zaten buraya sorulması mantksz bence
-
Gem bana gfs den Daha çok güven veriyor