Niğde de halen kar falan göremedik maalesef yağış da yok
siverek82 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Niğde rakımı yüksek AB alanına göre değişiklikler olacak ama kar alacak haftaya İnşallah
İnşallah hocam
-
Niğdede durum nasıl olur
Normalde g.dogu sayfasından yazardm ama artık Niğde de okuduğum için niğde'yi soraym dedim
-
beşiktaş Hatay gs karagümrük rize dörtlüsünden sağ çıkmaz başka eller olmazsa
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Ah be Fenerbahçe....
-
Uzun zamandır yoktum endeksleri görür görmez sahalara döndüm bu mart başka olacak etkili iki atak bekliyorum bir atak daha var o rakım sistemi olabilir
1 tane olsun bizim olsun rakım tanımasın bizi kar yağışına gömsün..
-
Güneydoğu için ne düşünüyorsun sayın hocam
ufukta bizim için de bişeyler görünüyor mu cografyaciburak hocam bu sene istediğimizi alamadık..
-
öğle çıktısı diagramda ortalamaya göre daha sıcak çıktı sunmuş martın ilk 5 günü için
-
Ecmwf nao , gfs den ao aldık mı tamamdır bu iş tam balkanlardan gelen soğuk hava dalgası ..
Nao -1.5 barajını aşmamalı . Yoksa Azor çok batıda kalır ao da -1 bandında oldu mu harika. Ben çok beğendim balina yolda gibi ..
Balkanları duyunca fenalıklar basıyor beni nefesim daralıyor bari bu konuda balkan kırım demeyelim balkanın yaradığı bölge farklı kırım farklı bunların konuşulacağı yer bu konu değil..
-
-
Gfs istikrarlı bı şekilde en soğuk senaryoları veriyor guncellemelerde
-
Allah'a şükürler olsun cüzdan da boş ???
Az biraz tıp var o da bu şartlarda iş görmez ??? Alllah sonumu hayretsinn
-
Sikinti yok dostum. Boyu olup da içinde gram insanlık olmayan insanlardan çok gördüm. Senin içinin güzelliğini yeter ??
Aynen öyle de dostum bi 5cm daha boyum olaydı iyiydi... Yine de Allah'a şükürler olsun memnunum halimden önemli olan insanlıktır.
-
kendinden emin bi duruş sergilersen boyun kısa veya uzun olması önemli değil,her insanı özel kılan bu farklılıklardır
Buna yüzde yüz katılıyorum??