Niye dostum boy kac
Valla inanki kısa olduğum için hiç bakmadım boyuma bakıp da moralimi bozacak çünkü ?? 1.60 vardır
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNiye dostum boy kac
Valla inanki kısa olduğum için hiç bakmadım boyuma bakıp da moralimi bozacak çünkü ?? 1.60 vardır
Fitness değil de boy uzatma olaydı iyiydi?
Mkaymaz21 hocam size verdiğiniz emeklerden dolayı çok teşekkür ederim...
Harunsalman dostum başarılar ?
mehmet civan in yazdıkları ve bu endeks konusu ilk sayfadan bakarsan senin anlaman kolay olacaktır sanırım.
Boş bı vaktimde okicam inşallah hocam
Bu yağış bugünkü verileri test etmek için iyi oldu gün içinde hafif vermişti gerkçekleşti.Akşamda hafif veriyor bu sefer kar olarak düşecek bu yağış
Hafif olmayaydı iyiydii :'D
Normal.Gün içinde sıcaklık yüksek bizim bölgede batman'da da aynısı oldu akşamdan saatlerinde kar değerlerine düşecegiz.Yağışın olmasi iyi bu arada ilerleyen saatlerde mesaj çakmiş :'D
Bu yağış akşamın habercisi yani doğru mu anladım hocm
Diyarbakir da olan varsa akşam 6-7 gibi başlayacak kar.Gece 11-12ye kadar devam edecek
hocam burda yağış oldu biraz ama yağmur şeklinde
endeks paylasimlari burada hocalarimiz yorumluyor
Evet bende nasıl yorumladıklarını meerak ediyorum hocam?
Evet çıkacak akşam saatlerini bekle.Şuan yağış hafif görünüyor ama kütle takibi de önemli
Hadi inşALLAH... Hocam wetterzeanre den diyagrama bakıyorum direk siverek şehrine orda herhangi bi yanlışlık yok değil mi?
Batman akşamdan sonra sıcaklık düşüşüyle birlikte kar görecek.Radar takibi önemli.Ayrica Diyarbakir Mardin ve özelikle Şirnak-Siirt hatti yoğun kar yağışlari görülecek.
Bize ekmek çıkar mı hocam
AO NAO verilerinin yorumlanması nasıl oluyor güncellenme saatleri ne zaaman ve nerdden bakabilirim acaba? Bu konuda bilgili bi hocamız bana yardımcı olabilir mi?
Diyarbakir-Merkez
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
MaşaALLAH hocam gayet iyi yağmış siverekte yaklaşık 5cm ya vardı ya yoktu
Neyseki batmanlılari yatirdik.İstanbul tahmini de neymiş gelsinler batman i tahmin etsinler adama meteoroloji bıraktirir bu şehir :'D
Çok değişik bı sistem oluyor yalnız sabahtandır adam akıllı ne yağmur ne kar yağdı saçma sapan bı kışı daha geride bıraktık
Radar mi bozuk anlamadim ki
Evet hocam radar bozuldu bı ara düzelmedi mi halen
Uykun ağır değilse sabahla bugün yatarsan çok şey kaçirirsin
Ya hocam radara bakıyorum kafayı yicem resmen yağış yok ama olması lazımdı yani yine de biraz daha durucam 1 buçuk 2 ye kadar inşallah birşeyler görürüz