Zor hocam ancak hafif kar ile geçirir mazidağı
Hocam artık örtü de alamayız kar da çünkü adam akıllı yağış yok şimdi başladı o da yağmur gece de zannetmiyorum yağış olsun radar bu kutleden sonra bomboş sizce ne olur hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturZor hocam ancak hafif kar ile geçirir mazidağı
Hocam artık örtü de alamayız kar da çünkü adam akıllı yağış yok şimdi başladı o da yağmur gece de zannetmiyorum yağış olsun radar bu kutleden sonra bomboş sizce ne olur hocam
Vallahi bıktım bu modellerden .Cidden bu meteorloji işini seveni takdir etmek lazim sürekli tahmine dayali yorum yapmak bana göre değil.Sigara gibi bir şey bu bırakmak istiyorsun ama olmuyor
Hocam bende bikaçkez bırakmayı düşündüm ama olmadı :D
Evet iyi çıkti.Artik radar ve sıcaklık takibine akşamdan sonra başlayabiliriz.Anı yaşama vakti
Herşeyin Hayırlısı hocam ilginizden dolayı Teşekkür ederim.
Mkaymaz21 hocam öğle günceli biraz daha iyi çıktı gibi konumum için
Aksam 6 7 civari kar sınırı 800e kadar dusecek o saatlerde su oranı yüksek kar gorme ihtimaliniz yuksek. İlerleyen saatlerde kar kalitesi artacak. Örtü olacak ama fazlası olmaz gibi
Hocam meteopt diye bi site var tutarlılığı ne kadar acaba bi fikriniz var mı? tahmin için de teşekkür ederim bu arada
Son gfs cıktisina gore yağış miktarlari artmiş. Geceden itibaren radar ve sıcaklık takibi olacak bolge nin dogusu için.
hocam bizim için son durum nedir? örtü alır mıyız?
siverek82 puanını atarım birazdan.Aslinda ben 20-21 arasi bir atak daha bekliyordum 17 18in üstüne biraz daha yağar 15cmyi geçer diye düşünmüştüm olmadi maalesef.
o kadar da kaybetmek istemiştim.. sağlık olsun bekliyorum hocam puanı :D
CAN hocam kar haritası var mı 120 h a kadar
Mkaymaz21 hocam durumlar nasıl acaba son verilerde bı sıkıntı var mı konumum 15 cm alır mı
Mkaymaz21 hocam benim puanımı isterseniz erkenden atın
Yüksek ihtimal idaayı kaybettiniz??
Güneydoğu ne var ne yok? Bi gelim bakim dedim keyifler nasıl ??
Hoş geldiniz hocam keyifler pek yok sistemin. En kötü işleyeceği yerlerden biri olduğu için her seferinde model farklı birşey veriyor hakkımızda hayırlısı mesela sabah ecm çok iyiydi şuan fos alıştık ama mesela 24 saat sonrasına 20 cm kar verse bence bu konudaki kimse inanmaz?ben dahil
Yüksek basınç sokuldu. bu sefer soğuk vardi ama yağış yok.??
Şaşırdık mı ?
Ecmwf diagramına bakabiliyor muyuz saolsun konumuna hiç kar vermedi de?
Arkadaşlar gfs sistemi giderek zayıf mı gösteriyor yoksa bana mı öyle geliyor. Sanki sıcaklıkları biraz yükseltmiş!. Umarım ecmwf daha güzel çıktılar sunar.
Ortalamaya göre Sıcak çıktı verdi ondan
Harunsalman dostum siyah çizgi kırmızının üstünde ana çıktı sıcak çıktı 18 için????