Kahramanmaraş Ebrar sitesinde doğru dürüst çalışma yokmuş yaşayanlarn olduğu tahmin ediliyor
siverek82 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kuzenimi, canımı kaybettik.. Cansız bedenine ulaştık. Her şeyi yaptık çıkarmak için. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Ellerimizle kazıdık binayı. Girmeye çalıştık. Başaramadık. Zonguldak'tan gelen gönüllü madenci abilerim gitmeyiz çıkarmadan dediler. Çıkardılar. Canım yanıyor. Kaybolduk arkadaşlar kaybolduk. 2 güne çıkacağız şehirden. 3 kuzenimi toprak altında bırakıp çekip gideceğiz.
Canım çok yandı hocam okurken Allah rahmet eylesin 😔😔😔
-
İNŞAALLAH bir şey olmaz güzel abim..
Allah'ım yardım etsin inşallah sizlere, hepinize.
Hasarlı evlere asla girilmesin deniliyor ama sağlam evler de sıkıntılı çünkü arka arkaya olan deprem ve yüksek artcilar evleri, betonu, zemini yordu ve iyice zayıf hale getirdi, dirençleri azalttı.
Dikkatli olalım abim,,
Siverek hayalet şehir oldu kimse kalmadı evler bomboş köylere gitti herkes Allah'ım korusun
-
bütün ailemle beraber amcam yengem küçük kuzenim tek katlı olduğu için fırına sığındık inşallah bişey olmaz
-
Evlere girmeli miyiz girmemeli miyiz bu sorunun cevabını net verecek kimse yok
-
Bugün öğle vakitlerinde gerçekleşen artçı deprem artçı demeye bin şahit lazım yklyorduk Allah'a şükürler olsun Siverek'te şimdilik sorun yok bütün herkes evlerini terk etti köylere yer evlerine göç oldu resmen binalar bomboş
Çok dualar edin Adıyaman Maraş Antep Hatay dümdüz oldu arkadaşlar dümdüz Hatay'da halen birçok enkaza ekipler bile ulaşamamş çok dua edin hava soğuk Allah dışarda kalanlara yardım etsin
-
Facia gibi çok kötü anlar yaşadık psikolojik olarak halen deprem oluyor sanıyorum durduk yere basım dönüyor Allah dışarda kalanlara enkaz altındakilere yardım etsin beterinden korusun
-
siverek82 gözünüz aydın olsun abim..
Masaallah masaallah,tüm yurda beyaz örtü inşaallah
İnşallah abi inşallah
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Allah nasıp ederse p tesi olan yağışlar da kar olarak düşerse çok güzel olur
-
Gözün aydın siverek82
Darısı tüm ülkenin başına
-
Bu arada yoğun bir şekilde yağmaya devam ediyor elhamdülillah
-
Hayırlı olsun can darısı bizim başımıza 😊
Darısı size inşAllahhh
-
Siverek'te çok güzel kar yağıyor sabaha karşı başlamıştı halen devam ediyor bir ayak kadar yağdı santimini bilmiyorum 😂😂 çok güzel mutluyuk
-
Uzaklaştırdım arkadaşı, Sinan abinin dediklerine kulak verin, güncellemenin hangi çıktı olduğunu ne zaman paylaşıldığını unutmayın, sabredin
Olan benim mesajlara oldu 😂😂
-
İcin rahat olsun dostum kış bitmedi. Ay ortasindan sonra artik sicaklik sorunu olmayacak. Karadeniz üzerinden sibirya ataklari olacak inşallah. Bu sistemde fena değil 15-20 cm alıyoruz. Tabi 6 si da kar olarak düşseydi 50-60 cm leri konuşurduk ama hayırlısı
Herşeyin hayırlısı diyelim daha bitmedi ya 3 gün var umut fakirin ekmeği