Harunsalman Akdeniz'de oluşan yağış ah bir kuzeye çıkıp bölgeye girse on numara sistem olur
siverek82 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şuan için görünüyor 19-20 hariç
İnşallah abim konuyu boş brakma sinerjiyle getirelim şu ab yi bizde gomulelim
-
Güneydoğu Hava Tahmini
Güneydoğu geneli de ayın 20 si öğleden sonra ve akşam saatleri itibarıyla soğuk havanın etkisi altına girecek. Özellikle Malatyadan başlayıp yağışlar kara dönecek. Kar detaylarından önce kuvvetli soğuklardan dolayı oluşacak şiddetli don ve buzlanma konusunda uyarımızı yapalım.
Ayın 20'si ve 21'i için bölgede kar beklentileri
Malatya 20-25 cm
Adıyaman(yağışın sonları) 1-5 cm
Şanlıurfa - (Siverek civarında geçişler olabiir)
Diyarbakır 3-8cm (Kuzey kesimleri 20+)
Bingöl 50+cm
Bitlis 40+cm
Batman 6-15 cm
Siirt 25-30 cm
Gaziantep 0-3cm
Kilis 0 cmEline sağlık hocam Akdenizde bı ab oluşsa bölge geneli gömülecek bu soğuklara Akdenizden ab patlama olasılığını da Sinan abim yorumlsn modeller bişey vermiyor
-
Yok mu iyi bir gelişme
-
Şu şekil gelsin soğuktan kardan evi yakarım meşaleyi bırak😂
Hahahahahahah gece gece iyi güldüm komik emojisi de eklesek ne güzel olucak Sinan
-
Çok iyi be
Hafi bakiiim yakıyor muyuz mesaleleri
-
Bak şu akdenizdeki bir ab. Şu an rotasını çizmek için erken o yüzden gfs yağışı vermiyor. Çözünürlüğü yetmiyor. Doğuya veriyor yağışı. O şekil gelsin cuma gecesinden pazartesi sabahına kadar kar olur aralıklarla
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sabırsızlıkla bekliyorum
-
siverek82 bak o Akdeniz'de oluşan yağış var ya o ab nin göstergesi zaten 500 hpa Akdeniz'e dalıp dalıp çıkıyor Akdeniz bu kadar sicakken 2-3 gün kar yapar. Son 50 saate girince bak bakalım nasıl yağış veriyor
Ss alıyorum bak Harun 😂 zaten işin Garibi de bu Akdeniz bu kadar sıcak ve modeller ab öngörmüyor sence bu iş nihayete ne zmn bağlanır?
-
Harunsalman var mı bizlik olumlu bişey
-
Hele Çarşamba olsun bakarız
Bekliyoruz abi
-
Gdogu için de böyle bı işaret atar mısın abi ab yok bölge kuş avlayacak gfsnin bı kulağını çek 😂
-
Sistem yüksek etkisi ile geliyor.Kısacası termik oluşum var,günler öncesinden model soğukları gösteriyor çünkü ağır bir soğuk dalga ve siklon gibi bi gösterip bş kaybolmaz.Bu tarz sistemler de karadeniz kıyı şehirleri şanslı olduğu kadar ülkenin iç kesimler ve güneyi şanssız olabiliyor.Hem kendi yaşadığım yer olması hem 20 milyonun bu megaşehir de olması ve daha da önemlisi merkezi marmara ve doğusu olması adına yorumum doğal olarak bu bölgeye.
Teşekkür ederim hayırlı forumlar.
-
Weatherbell’den. Paylaşıyorum model konusunda bir uğrarsınız
Tmdr hocam
-
cografyaciburak hocam İstanbul İstanbul anladık da Akdeniz için ab söz konusu olmaz mı acaba? Herkes İstanbul'da yasamyor ki sistem şu hali ile gdogu için sadece kuru soğuk
-
Ecmwf geceye bakarız başlar yarım saate
Ecm geceyi nerden takip ediyorsun hocam