Bak burada demokratik oylama yapıyoruz istersen katılabilirsiniz
Teşekkür ederim katıldım Hocam.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBak burada demokratik oylama yapıyoruz istersen katılabilirsiniz
Teşekkür ederim katıldım Hocam.
Benim sesimi çıkartmam pek birşeyi değiştirmeyecek forumda takdir hakları siz saygıdeğer hocalarımda oy birliğiyle böyle bı karar alındıysa bize de saygı duymak düşer hayırlı forumları diliyorum..
siverek82 aktiflik, beğeni ve yorumlardan kademe atlayabilirsiniz. Model konusunda her kafadan bir ses çıktığı için ve herkes yorum yapma çabasına girdiği için böyle mantıklı bir karar alındı. Bu şekilde deneyelim. Model konusunda insanların da kafasını karıştıran saçma yorumlar oluyor. Önüne ancak bu şekilde geçebiliriz. Şimdilik birkaç güncelleme böyle deneyelim. İyi forumlar
Saygıdeğer hocam bunun önüne geçebilmek için zaten uzman yorumları diye bi konumuz daha var her seferinde kısıtlamak hoş değil..
Ayrıca insanlar yanlış yapa yapa öğrenir tabi lavbali yorumları çıkarırsak burdaki tüm saygıdeğer hocalarımız bu yollardan geçti hepsi bir üye olarak başladı bu işe yanlış yapa yapa öğrendiler ondan dolayı fikrimce o yasağın kaldırılması gerek zaten bı konumuz daha var uzman yorumları için böyle bi yasağa gerek yok diye düşünüyorum..
Acemi üye nasıl olunuyor acaba rica etsem biri anlatabilir mi?
Gruba ilk katıldığımda gayet rahattım iyiydi şuanda git gide herşeyi kısıtlıyorlar 1 tane yorumlama konusu vardı karışık oluyor diye 2. Konuyu açtılar gerçekten takdir ettim iyi bı hareketti uzmanlar orda yorumluyor şimdi de diğer grubu bilmem hangi üye altına kapalı zaten orda yorumluyor uzmanlar çok gereksiz bir hareket!!!!!! Zaten 2 grup var insanalar hangi yorumu dikkate alacağını biliyordur. Ki uzman grubu da olmasına rağmen yine de kapatılıyor anlamıyorum gerçekten anlamıyorum...!!!
Bence en az etkilenecek yer bizim bölge yüksek ihtimal kuru soğuk olur
Oluşan bir fırtına hatti vurursa hem sıcaklık düşer hem de örtü oluşur radar takibi önemli
Hocam sıcaklık yükselmeye başladı 1.5 derece oldu nedeni nedir acaba
Kütle var yağış yok diyenler sebebi düşük nem
Hocam Siverek kky ye döndü keşke sabaha kadar yağsa da örtü olsa ama sıcaklık artmaya başladı 1.1
unbelievable hocam son güncellerden sonra Sivereğin durumu nasıl acaba?
Bak dediğim gibi gfs nasıl uydu ecmye
hocam windy den bakınca gfs ve ecmwf arasında halen fark var.... Sizce örtü alır mıyız siverek olarak?
unbelievable hocam Siverek için ecmwf ve gfs ayrı telden çalıyor sizce nasıl olur?
Şiir gibi değil mi?
Hocam Siverek nasıl olur acaba?
168h ne bee öyle onun gerçekten gelme ihrimali var mı??
Son 3 gün her guncellede bisiler veriyor hakkımızda hayırlısı Mkaymaz21 hocam hoşgeldiniz
öğle günceli inşALLAH değişmez ama pek deumudum yok