Mkaymaz21 hocam tahmininize sivereği de ekleyebilir misiniz?
siverek82 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bunu cevaplamak için biraz erken.Beklentiyi çok yüksek tutmayalım.Bana kalırsa ince bir örtü olacak.
Teşekkür ederim hocam.
-
Siverek için konuşmak gerekirse pazartesi sabahından itibaren kar başlıyor.Sali günü modeller mutabık değil tekrar gözden geçiririz.Yüksek ihtimal yağış devam ederse bu kar şeklinde düşecek.
Örtü beklentisine girelim mi hocam ?
-
Senin konumuna baktım az önce Pazar gecesni bekle sen bence .Öncesinde sıcaklık çok değişecek. Ağırlıklı yağmur olmak üzere 15 16 17 kky kar yağmur arası değişkenlik gösterecek.Pazar gecesinden itibaren yağış yerini kara bıracak.Pztesi Sali ara ara şidettini artırarak devam edecek.
Hocam benim konum nasıl olur acaba 800 rakım siverek ecmwf çok kötü değil gibiydi
-
18 19 yağış olursa güzel olacak
-
Modeller ab konusunda çok değişkendir.Bir bakarsın bi güncellemede giritte patlatmış bi bakarsın başka güncellemede akdenizde patlatmiş.Ben 17-18-19- arası akdenizden bir hareket bekliyorum.Yavaştan gözümüzü Ocak son 5 gününe çevirelim.Çünkü bizim dilimizi en iyi sibirya anlıyor.
Herşeyin hayırlısı diyelim.
-
Anlamadığım şey akdeniz sıcak ve çalışmıyor 2. sistemde kuru soğuk değilde kar görmemiz lazım Akdeniz neden çalışmıyor??
-
Şimdi görünümde kar ümitlerinizi az tutun.
olmayan ümitleri mi?
-
soğuklar çok geç giriyor keşke biraz daha erken girse
-
? sabah günceli kâr adına umudumu yitirdi sağlık olsun
-
bende beğendim ama çok temkinliyim umarım iyiye yönelerek gelir
-
gfs windy sivereğe 30 cm vermiş 2 günde olabilir mi böyle birşey şanslı durumda mıyız acaba hocam Mkaymaz21
-
bölgemiz adına ecmwf bi ışık yaktı gibi değil mi hocam Mkaymaz21
-
Yaklaşık 22-23 gün sonra güneydoğu yağışlı havanın etkisine girecek.Ocak ın 2.haftasında.
Benim kar göreceğimize olan inancım git gide düşüyor hocam
-
Ozan 20 den aşağı giderse bu başarısızlıktır Mesut ozil ocakta gelse gelecek yıla kadar ancak alışır