İnşallah bi gün ' Bölgenin batısından başlayacak yoğun kar yağışı tüm bölgeyi etkisi altına alacak ' mesajını görürüz özlemle bekliyoruz.
siverek82 tarafından yazılan gönderiler
-
-
İl ilçe neresi 600 metre altı biraz sıkıntı şuan üzeri kar olur
SANLIURFA/SİVEREK 800 rakım hocam
-
Sinan hocam rakım 800 nasıl faydalanırız acaba yağışlardan çünkü ne doğu ne de batıdayız
-
youtubeden merakla takip ediyoruz sizi hocam ınşallah g.dogu adına da etkili bi sistem alabiliriz
-
22-25 SİSTEMİ:
Sali:Bölge yağışlı havanın etkisine girecek.Bu yağışlar Diyarbakır, Mardin, Batman, Şırnak Siirt in genelinde yağmur bu illerin yüksek kesimlerine kar olarak düşecektir. Özellikle Şırnak Siirt illerinin yüksek kesimlerinde yoğun kar görülecek
Çarşamba:Yağışlar yukarıda saydığım iller için devam edecek.Ek olarak Urfa da eklecek bu illere.Yağışlı hava gece etkisini kaybetmeye başlayacak.
Perşembe:Yağışlar yer yer devam etse de bölge genelinde kesilecek.Sıcaklıklar oldukça düşük seyredecek bölgede
Yavaş yavaş ocak ayına bakma vakti geldi sanki...:D
Urfanın yükseklerinde kâr ihtimali yok mu halen
-
siverekte havada da olsa kar görür müyüz acaba 800 rakım
-
İnşAllah gem kazanır bu savaşı
-
Ben hem orda takip ediyorum hem de burda bunun herhangi bi sakıncası yoktur herhalde bu tip forumlar arasında kinin nefretin olmaması gerekiyor mesut hocamıza da yeni forumda ve youtubede başarılar diliyorum... herkese iyi forumlar